The_Erinch
Favori Üye
Ben takımıma olduğunu düşündüğüm yemeğe oy vermedimBen de oyu takımıma gönderdim diye düşünüyorum, çok ince bir detaydan yakaladım aslında
Eli kolu bağlı olmak zorYorum yapmak çok isterim ama yarışmacı olunca olmuyor.
Aklıma ben gelinime değil lezzete puan veririm diyen Hüsniye teyzeciğim geldiBen takımıma olduğunu düşündüğüm yemeğe oy vermedimreçel sevmiyorum çünkü
------
Eli kolu bağlı olmak zor
Onu bilmem ama aynen öyleAklıma ben gelinime değil lezzete puan veririm diyen Hüsniye teyzeciğim geldi
Gelinim Mutfakta izlemeyen bilemez ama izleyen de mutlaka bilmek zorunda, ilk zamanlar favorilerimdi hatta 4 ay üst üste kalınca çok sevinmiştim ama çekildikleri ve bununla şlgili konuştukları yayın ve o zaman hala aklımda, az üzülmedimOnu bilmem ama aynen öyleçizgimi bozamam
Hatice'nin kaynanasıymış. Baktım şimdi YouTube'da. Annemler izlerdi eskiden. Bende her cuma uğrardım ve finale denk gelirdimGelinim Mutfakta izlemeyen bilemez ama izleyen de mutlaka bilmek zorunda, ilk zamanlar favorilerimdi hatta 4 ay üst üste kalınca çok sevinmiştim ama çekildikleri ve bununla şlgili konuştukları yayın ve o zaman hala aklımda, az üzülmedim
Evet, ah Hatice'yi çok seviyordum Hüsniye az cazgır daHatice'nin kaynanasıymış. Baktım şimdi YouTube'da. Annemler izlerdi eskiden. Bende her cuma uğrardım ve finale denk gelirdimeski isimlere azıcık hakimim bundan dolayı
Beni eski günlere götürdün , aynen ben de Haticeyi tutardım. Ne güzel bölümlerdi hiç o tat kalmamış şimdi. Hüsniye teyzede iyiydi herkese illa bir cevabı vardı. Başak zaten hergün yarın için çalışıp geliyor gibiydi illa bir şeyler çıkarıyordu.Evet, ah Hatice'yi çok seviyordum Hüsniye az cazgır daBen kaçırmadan izliyordum valla, az mı kilitlendik ekrana Hatice ve Başak kavga ederken
Ondan önce atv'de Karavan diye bir yarışma varmış orada da yer aldığını söylüyordu, onu da hiç kaçırmadan izlerdim ama Hüsniye'yi hatırlamıyorum
Evet biliyorum , sorun olmaz diye düşündüm . 😊
Yok ya zor değil. Mesela @The_Erinch seni seçti. Seni 1. Yarışmacı olarak seçtiğinde Çorba kategorisinde bir çorbanın fotosunu bana yollayacaksın o kadar. Yani zorluğu yok 😊MasterChef yarışmayı hiçbir zaman izlemedim kuralları bilmiyorum etkisiz elemanım
Ben kendi senaryomdan pek Fırsat bulamıyorum Londra kısmıyla uğraşıyorum @Mircan SayeYok ya zor değil. Mesela @The_Erinch seni seçti. Seni 1. Yarışmacı olarak seçtiğinde Çorba kategorisinde bir çorbanın fotosunu bana yollayacaksın o kadar. Yani zorluğu yok 😊
Teşekkür ederim @pompy 🤗Ben kendi senaryomdan pek Fırsat bulamıyorum Londra kısmıyla uğraşıyorum @Mircan Saye
------
@Mircan Saye güzel olmuş
1 oy çok az bir oy. 3 gün boyunca anket açıktı, sadece 1 oy avantajı için mi?CEVİZ REÇELİ Mİ CEVİZLİ TAVUK MU ?
ANKET SONUÇLARI BELLİ OLDU
ANKET SONUÇLARINA GÖRE ;
5 OY CEVİZLİ TAVUK - @xemrexxx
7 OY CEVİZ REÇELLİ - @The_Erinch
7 OY İLE KIRMIZI TAKIM KAPTANIMIZ @The_Erinch KAZANDI.
BÖYLELİKLE YARIN AKŞAM YAYINLANACAK DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA + 1 OY
KAZANDI.
YANİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA ANKETTE 6 OY ALIRLARSA +1 OY İLE 7 OY ALMIŞ OLACAKLAR.
FAV10 MASTERCHEF - YENİ BÖLÜM
" DOKUNULMAZLIK OYUNU "
PERŞEMBE 21.00
------
@Dosi @Angelica @The_Erinch @xemrexxx @slhttnmtl @Gerekli24 @BARON男爵 @Tolstoyevski @AteşBöceği @Cervantes @xdragxx @EmreCan @Özgür @Doğan
Bende 2 veya 3 olarak düşünmüştüm ama kullanılan oylar zaten az bu yüzden 1 oy da karar kıldım.😊1 oy çok az bir oy. 3 gün boyunca anket açıktı, sadece 1 oy avantajı için mi?Görüldüğü gibi +1 bu oylamada bir etki değildi.
3 oy gibi iyi bir avaraj olması gerekirdi.
@The_Erinch tebrikler. Reçelin sana ait olduğundan çok emin olmama rağmen rakip takıma oy verdimReçel sevmediğim için ayrıca tavuklu yemek sevdiğim tarzda yemeğe benzediği için. @xemrexxx 'e rağmen objektifliğimden ödün vermedim@slhttnmtl
1 oyun hiç bir etkisi yok. Boşuna oy vermiş olduk.Bende 2 veya 3 olarak düşünmüştüm ama kullanılan oylar zaten az bu yüzden 1 oy da karar kıldım.😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?