M TV Fav10 Masterchef - Özel | 3. Bölüm - Yaratıcılık Oyunu | " Cevizli Tavuk " mu " Ceviz Reçeli " mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HANGİ YİYECEK DAHA YARATICI ? (CEVİZ)

• CEVİZLİ TAVUK

Oy: 5 41.7%
  • CEVİZ REÇELİ

Oy: 7 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Onu bilmem ama aynen öyle
çizgimi bozamam
Gelinim Mutfakta izlemeyen bilemez ama izleyen de mutlaka bilmek zorunda, ilk zamanlar favorilerimdi hatta 4 ay üst üste kalınca çok sevinmiştim ama çekildikleri ve bununla şlgili konuştukları yayın ve o zaman hala aklımda, az üzülmedim

Reactions: Dosi
Hatice'nin kaynanasıymış. Baktım şimdi YouTube'da. Annemler izlerdi eskiden. Bende her cuma uğrardım ve finale denk gelirdim
eski isimlere azıcık hakimim bundan dolayı

Reactions: slhttnmtl
Hatice'nin kaynanasıymış. Baktım şimdi YouTube'da. Annemler izlerdi eskiden. Bende her cuma uğrardım ve finale denk gelirdim
eski isimlere azıcık hakimim bundan dolayı
Evet, ah Hatice'yi çok seviyordum Hüsniye az cazgır da
Ben kaçırmadan izliyordum valla, az mı kilitlendik ekrana Hatice ve Başak kavga ederken

Ondan önce atv'de Karavan diye bir yarışma varmış orada da yer aldığını söylüyordu, onu da hiç kaçırmadan izlerdim ama Hüsniye'yi hatırlamıyorum

Reactions: STAR and Dosi
Beni eski günlere götürdün , aynen ben de Haticeyi tutardım. Ne güzel bölümlerdi hiç o tat kalmamış şimdi. Hüsniye teyzede iyiydi herkese illa bir cevabı vardı. Başak zaten hergün yarın için çalışıp geliyor gibiydi illa bir şeyler çıkarıyordu.
------

Bu arada @Mircan Saye oy verilmeden sonuçlar görünüyor.
Umarım şuan önde olan bizim takımındır
Evet biliyorum , sorun olmaz diye düşündüm . 😊

Reactions: slhttnmtl
Cevizli tavuk dedim yakışır benim böyle bir yemek tarifim vardı sanki ya😁

Reactions: STAR
Evet oylama devam ediyor.
Son 3 gün...
------

FAV10 MASTERCHEF
" TAKIM OYUNU "
PERŞEMBE 21.00

YENİ BÖLÜM FRAGMAN

KAPTANLARIMIZDAN TAKIMLARINDAKİ YARIŞMACILARDAN 3 KİŞİ SEÇMELERİ İSTENECEK. VE SEÇİLEN YARIŞMACILARDAN GÜZEL BIR AKŞAM YEMEĞİ SOFRASI HAZIRLAMALARI İSTENECEK.

1. YARIŞMACI - ÇORBA
2. YARIŞMACI - ANA YEMEK
3. YARIŞMACI - TATLI

YAPACAKLARDIR. HANGİ TAKIMIN MENÜSÜ DAHA ÇOK OY ALIRSA DOKUNULMAZLIK O TAKIMIN OLACAK.

@Dosi @Angelica @Zeyno @AteşBöceği @The_Erinch @xemrexxx @BARON男爵 @Tolstoyevski @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Özgür @Doğan @xdragxx

Son düzenleme:
MasterChef yarışmayı hiçbir zaman izlemedim kuralları bilmiyorum etkisiz elemanım

Son düzenleme:
Yeni Bölüm
FAV10 MASTERCHEF

" TAKIM OYUNU "
PERŞEMBE 21.00

CEVİZ REÇELİ Mİ CEVİZLİ TAVUK MU ?

ANKET SONUÇLARI BELLİ OLDU

ANKET SONUÇLARINA GÖRE ;
5 OY CEVİZLİ TAVUK - @xemrexxx
7 OY CEVİZ REÇELLİ - @The_Erinch

7 OY İLE KIRMIZI TAKIM KAPTANIMIZ @The_Erinch KAZANDI.

BÖYLELİKLE YARIN AKŞAM YAYINLANACAK DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA + 1 OY
KAZANDI.
YANİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA ANKETTE 6 OY ALIRLARSA +1 OY İLE 7 OY ALMIŞ OLACAKLAR.

FAV10 MASTERCHEF - YENİ BÖLÜM
" DOKUNULMAZLIK OYUNU "
PERŞEMBE 21.00

------

@Dosi @Angelica @The_Erinch @xemrexxx @slhttnmtl @Gerekli24 @BARON男爵 @Tolstoyevski @AteşBöceği @Cervantes @xdragxx @EmreCan @Özgür @Doğan

Son düzenleme:
1 oy çok az bir oy. 3 gün boyunca anket açıktı, sadece 1 oy avantajı için mi?
Görüldüğü gibi +1 bu oylamada bir etki değildi.
3 oy gibi iyi bir avaraj olması gerekirdi.
@The_Erinch tebrikler. Reçelin sana ait olduğundan çok emin olmama rağmen rakip takıma oy verdim
Reçel sevmediğim için ayrıca tavuklu yemek sevdiğim tarzda yemeğe benzediği için. @xemrexxx 'e rağmen objektifliğimden ödün vermedim
@slhttnmtl

Bende 2 veya 3 olarak düşünmüştüm ama kullanılan oylar zaten az bu yüzden 1 oy da karar kıldım.😊