10. haftanın birincisi 10 puan ile @papuleoo oldu ve zirveyle arasındaki puan farkını 3'e indirdi. Tebrikler!
@MasacRE- @Tolstoyevski @OzaN @sürgünüm @legolas9900 @turkuazz @eskici @MEnes
10. haftanın birincisi 10 puan ile @papuleoo oldu ve zirveyle arasındaki puan farkını 3'e indirdi. Tebrikler!
@MasacRE- @Tolstoyevski @OzaN @sürgünüm @legolas9900 @turkuazz @eskici @MEnes
11. haftanın birincisi 13 puan ile @eskici oldu. Tebrikler..
9 puan toplayarak galibiyet avantaji ile liderliğe yükselen @papuleoo ya da tebrikler..
Bu akşam tahmin oynumuz Şampiyonlar ligi maçları ile devam ediyor. Tahminlerinizi vermeyi unutmayın.
@MasacRE- @Tolstoyevski @OzaN @sürgünüm @legolas9900 @turkuazz @MEnes
Puan durumu:
O kadar ilk haftalarda 2 3 maç haftası kaçırmama rağmen alttan alttan geliyorum. Lig maratonu uzun olduğuna göre hala şansım var gibi.Şampiyonlar ligi (4. Hafta) birincisi 20 puan ile @MasacRE- oldu ve tekrar liderlik koltuğuna oturdu. Tebrikler
@papuleoo @Tolstoyevski @OzaN @sürgünüm @legolas9900 @turkuazz @eskici @MEnes
Hep unutmuştum hatırlattığın iyi oldu bro. Puan durumuna bakmayalı da beni geçimişsin. 😱 N'apıyorsun, benden 2 puan alıp kendine mi eliyorsun bilemiyorum artık.
Daha önce 1-1 tahmin yaptığım Konyaspor - Osmanlıspor maçını dün gece sığır gibi 2-1 olarak değiştirdim ve 3 puandan oldum. İyi halt etmişim.
Cuma günü de tahmin yapmayı unutmuştum. Tüm bunlara rağmen yine de @tolgab'a geçilmemişim. Tebrikler bro. @legolas9900
İyi ki hatırlatmışsın yoksa haftasonları pek aktif olmadığımdan aklıma gelmezdi. Tişikkirlir tilgib.Tüh hatırlatmasaydım mı ki