- Reaksiyon puanı
- 113,870
- Puanı
- 1,060
Etkisi mesajdaki zirvede belli zatenİcardi iyi hit kazandırmıṣ. Üzerine daha fazla oynamam gerek.
En çok mesaj yazılana 2 konu ve reaksiyonlarda da 2 mesajım beğenilmiṣ teṣekkürler.
@Dosi zirveyi yine kimselere bırakmamıṣ tebrikler. zirve konularında iyi etki yaptım.
Etkisi mesajdaki zirvede belli zaten
Hem ismin hem de mesajlarınla yön verdin zirveye
Baktım özellikle. Mesajında Diyor ortalık karıştırırim. İroni olduğunu biliyorum da iyi beğenilmiş. Gerçekten yapsan ne reaksion alırsın düşün en az 252 reaksiyon mesajımla listedeyim bereket versin
Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da zirveyi parsellemiş @Dosi , maşallah diyelim
İnsanlar meraklıdır ortalığın karışmasına Bir gün deneysel bir ortalık karıştırma yapayım bakalım neler olacakBaktım özellikle. Mesajında Diyor ortalık karıştırırim. İroni olduğunu biliyorum da iyi beğenilmiş. Gerçekten yapsan ne reaksion alırsın düşün en az 25
Al benden de o kadar Reaksiyon listesine 12 reaksiyon ile 4. ve 11 reaksiyon ile 6. sıradan girerek kendi rekorumu kırdığım için şahsımı tebrik ederim2 reaksiyon mesajımla listedeyim bereket versin
Bende seni tebrik ederim. Listede farklı isimler görmez her zaman keyifli oluyorAl benden de o kadar Reaksiyon listesine 12 reaksiyon ile 4. ve 11 reaksiyon ile 6. sıradan girerek kendi rekorumu kırdığım için şahsımı tebrik ederim
Ve tabi ki başarılı Süper Modumuz @Dosi'yi de can-ı gönülden tebrik ediyorum
Birisi benim algı sayesinde olmuş2 reaksiyon mesajımla listedeyim bereket versin
Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da zirveyi parsellemiş @Dosi , maşallah diyelim
Aynen aynen işime yaradı algınBende seni tebrik ederim. Listede farklı isimler görmez her zaman keyifli oluyor
Birisi benim algı sayesinde olmuş
Mikserliği @xemrexxx den devralacağım diyorsun yani.İnsanlar meraklıdır ortalığın karışmasına Bir gün deneysel bir ortalık karıştırma yapayım bakalım neler olacak
O baş mikser ya hiçbirimiz onu geçemeyizMikserliği @xemrexxx den devralacağım diyorsun yani.
Diğer listelere de girmek istiyorum. Tekrardan Favori Üye olurum umarımBende seni tebrik ederim. Listede farklı isimler görmez her zaman keyifli oluyor
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa maçları ile listeye girmişim.