RüzgarGülü
Favori Üye
Onun Tekirdağ usulüne pek uygun değil ama idare etsin artık 😂
sana bildirim geldiğine göre sensindir tabikideHoppidik ben miyim tako?
bunun yanına tekirdağ harika giderOnun Tekirdağ usulüne pek uygun değil ama idare etsin artık 😂
zaten göbeğe bakarsan yaramış gibiYarasın diyelimO avatarı boşuna koymamışsın demek
Bu kez yoktum ama yine kaçmışsınmecburen çıkmak zorunda kaldık hem saat 22 ye geldi hemde @Dosi ile arkadaşı @hoppidik habire bizi sıkıştırmaya başladı forumdan çıkmaktan başka çare bulamadıkyani erkekliğin yüzde doksanını gerçekleştirdik anlayacağın
------
tekirdağ göbek demiştim daha kalitelisi hemdetek kötü tarafı göbek yapıyor avatarımdan anlaşılıyor zaten tekirdağ göbeği
İyi iyi arada sakinlik de gerekBu kez yoktum ama yine kaçmışsın
Tüh senle denk gelemedik bugün. İyi mi kötü mü bilemedim@Yakamoz-Asi @Hobbit @Bully @RüzgarGülü
Yarın geç bitireceğim. Eve gelene kadar sen yine gitmiş olursun
Bu konudan daha fazla olan var mı bilmiyorum. Ben biraz kopmuşum bu haftaİyi iyi arada sakinlik de gerek
Çenen düşerdi bu konu da 20 sayfa olurduEnlerde de zirveye oynardın çünkü bu hafta çok coşulmayacak gibi
Bu konuyla zirve sendeBu konudan daha fazla olan var mı bilmiyorum. Ben biraz kopmuşum bu hafta
Daha bildirimler bak bakacağım
Aşırı yoğunum ne yapayım. Sadece iş değil. Biraz kendimede vakit ayırıyorum. Gezip tozma. Sosyalleşme falanBu konuyla zirve sendeEn Favori Şarkı Genel Yorum Konun da çok yorum aldı, aylıkta iddialı
Bildirimlere yıllar sonra dönüyorsun bu aralar
Oh ne güzelAşırı yoğunum ne yapayım. Sadece iş değil. Biraz kendimede vakit ayırıyorum. Gezip tozma. Sosyalleşme falan
Doğrudur. Bi bakınayımOh ne güzel
Benim bir bildirimi görmemişsin daha
Kabul et. Güzel benzetmiştim seni Nagihan üstünden. Tako belki hatırlamaz hatırlatırsın. 😅😂
Ahhhh boyu boyuma.Big big boylar götürsün de kurtulalım senden
evet yine burdayım yoksun birazdan ben yokum sen varsın hiç değişmiyor bu durumBu kez yoktum ama yine kaçmışsın
Tüh senle denk gelemedik bugün. İyi mi kötü mü bilemedim@Yakamoz-Asi @Hobbit @Bully @RüzgarGülü
Yarın geç bitireceğim. Eve gelene kadar sen yine gitmiş olursun
Yakalandıkevet yine burdayım yoksun birazdan ben yokum sen varsın hiç değişmiyor bu durumama @hoppidik devamlı var onunla çene çalarız nasıl olsa
ooww bugün buralardayım daha nettin, ben diyim 15 dakka sen de yarım saat daha buralarda fink atacağımYakalandık
Ben daha iş yorgunluğumu atamadım. Sen nasıl olsa kaçarsın birazdan.
Haydi görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?