Fav10 Haftanın Trendleri | 2 Eylül - 8 Eylül 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1 hafta kaybolan demek ki?

57 x 24 = ordan çıkan sonuç x 7 = gelen bildirim sayısı bunu ancak ve ancak @tekin hesaplar
anında çözdüm şimdi çarpanlara ayırırsak beşle dört birbirini götürür sonra biri getirir ,
yediyle ikide birbirini getirir sonra beşi götürür topla çıkart sonuç = 5586 ediyor

Reactions: RüzgarGülü
Obezite tamam, gençlere harika örnek oluyoruz 😂😂😂
Gençler dinlemiyor zaten işin içinden çıkarım ama ne farkeder ki. Kendi isteğiyle yiyor herkes

Doğru

Toplantı 1 saat sonra

Seni sana şikayet ederim anca
Terlikle dövdüler senin yüzünden

anında çözdüm şimdi çarpanlara ayırırsak beşle dört birbirini götürür sonra biri getirir ,
yediyle ikide birbirini getirir sonra beşi götürür topla çıkart sonuç = 5586 ediyor
Helal sana. Başkasına birakamazdim bu işi

Reactions: tekin and Dosi
Gençler dinlemiyor zaten işin içinden çıkarım ama ne farkeder ki. Kendi isteğiyle yiyor herkes

Terlikle dövdüler senin yüzünden

Helal sana. Başkasına birakamazdim bu işi
ben bebeyken bile matematikle yatıp kalkıyordum o derece
millete oyuncak araba alırlardı bana matematik kitabı alırlardı çok çalışkandım sayfaları tek tek koparıp uçak yapardım

matematiğe o kadar büyük saygım vardıki yıl sonunda diğer kitaplar kırış buruş olurken matematik kitabı alındığı şekliyle ütülü bir vaziyette çekmecemde saklı dururdu

Bu kadar güzel yazı yazmandan sözelci olduğun ortaya çıktı
ne farkeder sonuçta insanız.

Şimdi konuya gelelim bu ilham ne zaman geliyor konu ne zaman açacaksın millet aç aç konularını bekliyor

Reactions: tekin
Bu kadar güzel yazı yazmandan sözelci olduğun ortaya çıktı
ne farkeder sonuçta insanız.

Şimdi konuya gelelim bu ilham ne zaman geliyor konu ne zaman açacaksın millet aç aç konularını bekliyor
anlatana değil anlattırana bakacaksın burda bana ilham verip kelimelerle oynaşmamı sağlayan matematiğin gizemli ruhudur

matematiği çıktığın an geriye benden bişey kalmaz

bu arada benim açtığım konu tutmaz

forumda dikkat ettim açılan konulardan çok konuyu açana olan sempati konuya hit kazandırıyor bu konuda benimde forumda hiç şansım yok antipatik birisiyim

direk gidip taylor swiftle canlı röportaj yapsam benim konunun hiti murat tozutanın senaryosundaki hitin onda biri etmez

hem ne konu açayımki foruma bakıyorum herşey açılmış zaten bişey kalmamışki

Birşey kalmamış diye birşey yok ki zaten destek verir forum yeni üyeleri kucaklarlar

Hit felan işine bakma konu aç illaki ilgisini çeken yaZar yorum yapar yada yapmaz.

Ama Taylor swift röportaj işi mantıklo yada plaj voloeybolu bu aralar favorim sahile git onlarla röportaj yap 🤓🤓

Reactions: tekin
evet forum yeni üyeleri çok feci kucaklıyor
işte bende o hararetli kucaklaşmadan kaçmak için çare arıyordum