İlk ikiyi kapamışız
Mesaj kısmında ayrıldık, burda telafi etmişizİlk ikiyi kapamışızBen daha buralarda yer almam pek, bu güzel tablonun tadını çıkaralım
KesinlikleMesaj kısmında ayrıldık, burda telafi etmişiz
Onu bilemem. Benim forum aktifliğim dalgalı olacak gibiKesinlikleHaftaya mesaj kısmında da yakınız inşallah
Senin hayatını genel olarak ‘dalgalı’ olarak tanımlayabiliriz zatenOnu bilemem. Benim forum aktifliğim dalgalı olacak gibi
Artık bir düzen oluştu reelimde . Forum düzenimde şekil almaya başlıyor
Doğma büyüme İsveçliyim. Türkçe ile geç tanıştım. Ondan iyi değil demiştimkutlarım @Dosi mangal konusuyla tulum çıkarmışsın, dedim ama türkçen iyi olmadığı için (öyle demiştin) tulum çıkarmayı tulum peynirimi zannedersin onu bilemiyorum artık
senden sonraki ikinciyi pas geçerek emre ozansoy ve aseratıda kutluyorum
Bambaşka bir gücüz... Forumun olmazsa olmazıyız... Bir geldik forum tekrardan hayata döndü resmen... @MasacRE @Maskeli Fedai
Helal olsun bize beee broo alnimizin teri konumuzun özüyle reaksiyonda zirvede yer almışız laaa
Şöyle bir bakındım etrafa da, yokluğumuzda forum yine ölmüş. Bu dörtlü cidden bambaşka bir olay be kardeşim...Bambaşka bir gücüz... Forumun olmazsa olmazıyız... Bir geldik forum tekrardan hayata döndü resmen... @MasacRE @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?