Fav10 Haftanın Üyeleri | 7 Ekim - 13 Ekim 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Genel olarak az bir hafta olmuş sana da yansımış yoksa 350 yi devirirdin. Kendi kendine konuşacak halin yok ya

------

Hem o hemde geçen hafta istikrarlı ilk sırada olanlara katmadım diye gaza gelmiş diye yorumladım
Gaza gelsin işte ne güzel. Bu hafta gaza getirmedim sinirleniyorlar bana @12.Adam felan

çekemeyenler çatlasın
öyleyiz işte yokluğumuzda 100 mesaj! varlığımızda kimbilir ne olurdu titre @Bully bu son birinciliğin, fırtına esmeye başladı bir kez tutana aşkolsun
Güzel tetikleme mesaj. Hadi bakalım essin görelim haftaya

Son düzenleme:
İnsanoğlu evde boṣ boṣ acılarla yatarken kendine bir uğraṣ buluyor iṣte.
Son durum nasıl? Biraz toparlaya bildin mi?
Valla yönetim aralıksız her hafta paylaṣtıysa bu sene iṣi büyütürüz
Konuları ben açarken hep paylaşıldı ama yazın maalesef yokluğumda emanete sahip çıkmadılar eksiklik oldu

Ama pek önemi yok ki, 2024ü yıl bazında açacağım zaman hesap yaparsın. Aylıklarda eksiksiz açıldı diye umuyorum (Haziran açılmadıysa bir eksiklik olur).

Valla yönetim aralıksız her hafta paylaṣtıysa bu sene iṣi büyütürüz
Büyüsun tabi ya sana has konu has tarz olur

------

Evet emreemreu neredeyse konuları birleştirip ard arda yıllık açacaktı sen geldin kurtardin.

Büyüsun tabi ya sana has konu has tarz olur

------

Evet emreemreu neredeyse konuları birleştirip ard arda yıllık açacaktı sen geldin kurtardin.
Bide üstüne bana laf atmıştınız, çocuğu rahat bırak en azından açıyor demiştiniz
sonra hepten unutacağını anladığımda verileri not edip zaman aşımından sonra açmıştık

Benden önce Sherlock açardı, o da zamanla nerdeyse öyle yapıp sonra unutunca ben açtım sonra bana kaldı konular
emreemreuya kalıcı kalsın istemiştim. Sadece aylıkları açacaktım ama yine iş bana kaldı

@emreemreu amcaoğluna kaldıysak yandı gülüm keten helva.
Fener konularında açıp kaçıyor zaten hiç sorma. Sonra yeniliyoruz

Kurtarıcımız Zey Hanım 🤩

Reactions: 12.Adam and Dosi