- Reaksiyon puanı
- 115,800
- Puanı
- 1,060
Madalya taksın.
Yükseltmek için ne lazımsa yapmak lazım.
Senin performans kötü
Madalya taksın.
Yükseltmek için ne lazımsa yapmak lazım.
Kaç mesaj seni memnun eder ?Senin performans kötüaz mesaj yazıyorsun artık
Üst sıralarda olmanKaç mesaj seni memnun eder ?
Ne yapılacaktı ?
Yanlış bir şey mi dedim gene ?Üst sıralarda olman
Yapılan yapılmış zaten
Genel olarak az bir hafta olmuş sana da yansımış yoksa 350 yi devirirdin. Kendi kendine konuşacak halin yok yaTeşekkür ederim.
Geçen hafta izinliydim onun da etkisi var ama Ağustos ayında da bi izin kullanmıştım, o haftaya göre 100 mesaj düşüş olmuş
------
Teşekkür ederim
------
Öyle oldu abla bir de izinliydim yani normal
Gaza gelsin işte ne güzel. Bu hafta gaza getirmedim sinirleniyorlar bana @12.Adam felanHem o hemde geçen hafta istikrarlı ilk sırada olanlara katmadım diye gaza gelmiş diye yorumladım
Güzel tetikleme mesaj. Hadi bakalım essin görelim haftayaçekemeyenler çatlasınöyleyiz işte yokluğumuzda 100 mesaj! varlığımızda kimbilir ne olurdu titre @Bully bu son birinciliğin, fırtına esmeye başladı bir kez tutana aşkolsun
Bu benim matematik ile olan manyakça huylarımdan daha beter bir durummuşİlk 30 üye 1582 mesaj yazmıṣ. Geçen hafta bu sayı 1760'tı. %10 bir düṣüṣ söz konusu.
Bu benim matematik ile olan manyakça huylarımdan daha beter bir durummuş
Helal olsun Kurt reyiz. İstatiksel konu bekliyoruz senden güzel ayrıntı olmuş mesaj sayısındaki düşüşü net olarak yazmışsınİlk 30 üye 1582 mesaj yazmıṣ. Geçen hafta bu sayı 1760'tı. %10 bir düṣüṣ söz konusu.
Helal olsun Kurt reyiz. İstatiksel konu bekliyoruz senden güzel ayrıntı olmuş mesaj sayısındaki düşüşü net olarak yazmışsın
Son durum nasıl? Biraz toparlaya bildin mi?İnsanoğlu evde boṣ boṣ acılarla yatarken kendine bir uğraṣ buluyor iṣte.
Konuları ben açarken hep paylaşıldı ama yazın maalesef yokluğumda emanete sahip çıkmadılar eksiklik olduValla yönetim aralıksız her hafta paylaṣtıysa bu sene iṣi büyütürüz
Büyüsun tabi ya sana has konu has tarz olurValla yönetim aralıksız her hafta paylaṣtıysa bu sene iṣi büyütürüz
Evet emreemreu neredeyse konuları birleştirip ard arda yıllık açacaktı sen geldin kurtardin.Son durum nasıl? Biraz toparlaya bildin mi?
Konuları ben açarken hep paylaşıldı ama yazın maalesef yokluğumda emanete sahip çıkmadılar eksiklik oldu
Ama pek önemi yok ki, 2024ü yıl bazında açacağım zaman hesap yaparsın. Aylıklarda eksiksiz açıldı diye umuyorum (Haziran açılmadıysa bir eksiklik olur).
@emreemreu amcaoğluna kaldıysak yandı gülüm keten helva.Büyüsun tabi ya sana has konu has tarz olur
------
Evet emreemreu neredeyse konuları birleştirip ard arda yıllık açacaktı sen geldin kurtardin.
Bide üstüne bana laf atmıştınız, çocuğu rahat bırak en azından açıyor demiştinizBüyüsun tabi ya sana has konu has tarz olur
------
Evet emreemreu neredeyse konuları birleştirip ard arda yıllık açacaktı sen geldin kurtardin.
Fener konularında açıp kaçıyor zaten hiç sorma. Sonra yeniliyoruz@emreemreu amcaoğluna kaldıysak yandı gülüm keten helva.
Kurtarıcımız Zey Hanım 🤩Bide üstüne bana laf atmıştınız, çocuğu rahat bırak en azından açıyor demiştinizsonra hepten unutacağını anladığımda verileri not edip zaman aşımından sonra açmıştık
Benden önce Sherlock açardı, o da zamanla nerdeyse öyle yapıp sonra unutunca ben açtım sonra bana kaldı konularemreemreuya kalıcı kalsın istemiştim. Sadece aylıkları açacaktım ama yine iş bana kaldı
@Dosi de gizli gizli okuyor.Fener konularında açıp kaçıyor zaten hiç sorma. Sonra yeniliyoruz
Kurtarıcımız Zey Hanım 🤩
Gizli işler gizli düzen. Sakin baş kaldırma
Yok artık baş kaldırmam.Hangi filmin sahnesi ?Gizli işler gizli düzen. Sakin baş kaldırmaşaka tabiki film sahnesiydi bu
Bilmem belki Star Wars filmidir. Jar Jar demiş olabilirYok artık baş kaldırmam.Hangi filmin sahnesi ?
Bilim kurgu izlemiyorum, film kültürüm zayıf.Bilmem belki Star Wars filmidir. Jar Jar demiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?