bu keith longa niye pompalı diyorsun diye ?
Bu pompali da ne oluyormus acaba cezalik bir sey mi acaba ne diyorsun @xemrexxx
bu keith longa niye pompalı diyorsun diye ?
aaa o kadarda değil sırf ceza almam için çaba gösteriyorsun gibi bir his var içimde valla iyiki tarafsız asil ve magrur duruşuyla @Dosi yamacımızda duruyor yoksa bize hayat yokBu pompali da ne oluyormus acaba cezalik bir sey mi acaba ne diyorsun @xemrexxx
ne pis bir adammış, valla yolda görsem selam vermem öyle birine benzeyeceğime amuda kalkıp kendimi yakarım
marmara üni. civarında yakar mısınaaa o kadarda değil sırf ceza almam için çaba gösteriyorsun gibi bir his var içimde valla iyiki tarafsız asil ve magrur duruşuyla @Dosi yamacımızda duruyor yoksa bize hayat yok
------
ne pis bir adammış, valla yolda görsem selam vermem öyle birine benzeyeceğime amuda kalkıp kendimi yakarım
Ooooo çok kritik…Bu pompali da ne oluyormus acaba cezalik bir sey mi acaba ne diyorsun @xemrexxx
Konudan bağımsız olarak evet sormuştunmesajlarımda ne pot kırma ne pırtlatma benzeri en ufak bişey yok ben @RüzgarGülü nün keith long a pompy dediğine bir kaç kere şahit oldum hatta sormuştum bu keith longa niye pompalı diyorsun diye ?
yani hafızamda eskilerden kalma bir bilgi değildir çünkü ben sizin gibi eski değilim sıfır kilometreyim her yeni gün yeni bir bilgiyle foruma adapte olmaya çalışıyorumki favori üyeliği hakedeyim inşallahta çok yakında olacağım hep böyle gidecek halim yok
doğruyu konuşan bir arkadaşımın olması harika bişey
iddiayı? Çamura yatmaNeyi ?
O kadar uzun zamandır foruma girmiyor ki girdiğiniz iddia uçmuş gitmiş kafasından @RüzgarGülüiddiayı? Çamura yatma
Unuttum diyecektim de neyse yemedin. Ne yapmam lazım şimdiiddiayı? Çamura yatma
Taklaya getirmeye çalışıyordumO kadar uzun zamandır foruma girmiyor ki girdiğiniz iddia uçmuş gitmiş kafasından @RüzgarGülü
yok yok ani olarak 10 sene önceki hallerini hatırladı sadece @RüzgarGülüO kadar uzun zamandır foruma girmiyor ki girdiğiniz iddia uçmuş gitmiş kafasından @RüzgarGülü