FerhattoruS
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16
- Puanı
- 119
- Web Sitesi
- www.hitforum.biz
Adam hortlamışBuralar dutluktu
Mezarıma dönmeden selam atayım dedimAdam hortlamış
Kim bu ?Adam hortlamış
A.sMezarıma dönmeden selam atayım dedim
Hoş geldin, iyi yaptınMezarıma dönmeden selam atayım dedim
Adam çok eski üye, sadece admin tanır kendisini.Kim bu ?
------
A.s
Admin ve bir kaç kişi ama onlarda en son 10 yıl+ önce görülmüşAdam çok eski üye, sadece admin tanır kendisini.
Basit bir soruya bu kadar şaşıracağını bilmiyordum.Adam çok eski üye, sadece admin tanır kendisini.
Admin ve bir kaç kişi ama onlarda en son 10 yıl+ önce görülmüş
Admin + @xemrexxx diyebiliriz o zamanBasit bir soruya bu kadar şaşıracağını bilmiyordum.
Emre dostuma helal olsun ayakta tutmuş forumu. Üzmeyin adamı iyi forumlar
Yok valla benim zamanda forumda zaten toplam 3-4 kişiydik. sinem zehra ozan başka üye yoktu herhalde
Teşekkür ederim. Bu kişiler kurucu üyeler miydi ?Yok valla benim zamanda forumda zaten toplam 3-4 kişiydik. sinem zehra ozan başka üye yoktu herhalde
Rica ederim dostumTeşekkür ederim. Bu kişiler kurucu üyeler miydi ?
Forumun kurucularını tanıyormuş zaten.Bu millet ne çekti la bu sorudanadama ulaṣtın hala Aykut sorusu
Şair meğersem burda bir pot daha kırmış pompy kim diye sormadan@xemrexxx @Bully @Yakamoz-Asi
Şunu yazınca farkettim durumu.
buraYA kadar patlamaması sürpriz zaten genelde pırtlatırdı ortalığı kokutup kendini ele verirdi
Benle konularda iletişim sağladığı ilk zamanlarda çözmüştüm zaten. Biraz geç oldu sizin radara girmesi
Aynen pompy kim diye sormayarak bir pot daha kırmış ama alıştık artık zaten bile bile yapıyorYakayı da ele vermiyorSonuç yok
mesajlarımda ne pot kırma ne pırtlatma benzeri en ufak bişey yokBeni geçti diye sevinmiṣ ama pot kırmadığı gün kalmadı @tekin 'in yoksa baṣka bir nick ile mi hitap etsem artık.
seni favorilicekler az kaldımesajlarımda ne pot kırma ne pırtlatma benzeri en ufak bişey yokben @RüzgarGülü nün keith long a pompy dediğine bir kaç kere şahit oldum hatta sormuştum bu keith longa niye pompalı diyorsun diye ?
yani hafızamda eskilerden kalma bir bilgi değildir çünkü ben sizin gibi eski değilim sıfır kilometreyimher yeni gün yeni bir bilgiyle foruma adapte olmaya çalışıyorumki favori üyeliği hakedeyiminşallahta çok yakında olacağım hep böyle gidecek halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?