Fav10 Haftanın Üyeleri | 6 Ocak - 12 Ocak 2025

@FerhattoruS ‘a 100 puanlık uzmanlık sorusu
@xdragxx i tanıyor musun ? :A
Yok valla benim zamanda forumda zaten toplam 3-4 kişiydik. sinem zehra ozan başka üye yoktu herhalde :D
------

@bazinga.1 @miss-take.5 @şirin.4 @xemrexxx.86493
Başka olan varsa hakkını helal etsin 17 yıl olmuş sanırım :D

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Şair meğersem burda bir pot daha kırmış pompy kim diye sormadan:A @xemrexxx @Bully @Yakamoz-Asi

Şunu yazınca farkettim durumu.

buraYA kadar patlamaması sürpriz zaten genelde pırtlatırdı ortalığı kokutup kendini ele verirdi :X

Benle konularda iletişim sağladığı ilk zamanlarda çözmüştüm zaten. Biraz geç oldu sizin radara girmesi :A

Aynen pompy kim diye sormayarak bir pot daha kırmış ama alıştık artık zaten bile bile yapıyor :A Yakayı da ele vermiyor :A Sonuç yok :A

Beni geçti diye sevinmiṣ ama pot kırmadığı gün kalmadı @tekin 'in yoksa baṣka bir nick ile mi hitap etsem artık. :A
mesajlarımda ne pot kırma ne pırtlatma benzeri en ufak bişey yok:D ben @RüzgarGülü nün keith long a pompy dediğine bir kaç kere şahit oldum hatta sormuştum bu keith longa niye pompalı diyorsun diye ?

yani hafızamda eskilerden kalma bir bilgi değildir çünkü ben sizin gibi eski değilim sıfır kilometreyim :D her yeni gün yeni bir bilgiyle foruma adapte olmaya çalışıyorumki favori üyeliği hakedeyim :A inşallahta çok yakında olacağım hep böyle gidecek halim yok :D

mesajlarımda ne pot kırma ne pırtlatma benzeri en ufak bişey yok:D ben @RüzgarGülü nün keith long a pompy dediğine bir kaç kere şahit oldum hatta sormuştum bu keith longa niye pompalı diyorsun diye ?

yani hafızamda eskilerden kalma bir bilgi değildir çünkü ben sizin gibi eski değilim sıfır kilometreyim :D her yeni gün yeni bir bilgiyle foruma adapte olmaya çalışıyorumki favori üyeliği hakedeyim :A inşallahta çok yakında olacağım hep böyle gidecek halim yok :D
seni favorilicekler az kaldı :F