İkimizin arasına nifak tohumu ekmeye çalışıyor ama yemezler.Yani normalde öyle değil miyim?
Emre beni alt edemediği için böyle yazıyor boşver![]()
Duydun mu bunları.. @xemrexxx
Gör bak gör. 😂🥰
İkimizin arasına nifak tohumu ekmeye çalışıyor ama yemezler.Yani normalde öyle değil miyim?
Emre beni alt edemediği için böyle yazıyor boşver![]()
Bana Nagihan muamelesi yapıyorsun birazHayatım forumda dış güç algısına ihtiyacım var en kuvvetli dış güç de İsveç cadolızu @Dosiişime yarıyor yani
![]()
Nagi @Angelica teyzemdir saf ve gaza gelem bir tip gibi gözükür ama saman altından su yürütür; sen daha çok Merve ya da şirret olduğunu düşünürsek SedaBana Nagihan muamelesi yapıyorsun biraz![]()
Nagi @Angelica teyzemdir saf ve gaza gelem bir tip gibi gözükür ama saman altından su yürütür; sen daha çok Merve ya da şirret olduğunu düşünürsek Seda![]()
Benim demek istediğim Nagihan reytingi bol ve Acun vazgeçemiyor. Sende gücümden yararlanmak istiyormuşsunNagi @Angelica teyzemdir saf ve gaza gelem bir tip gibi gözükür ama saman altından su yürütür; sen daha çok Merve ya da şirret olduğunu düşünürsek Seda![]()
Hayatım ben kime oynarsam Reyting onda olurBenim demek istediğim Nagihan reytingi bol ve Acun vazgeçemiyor. Sende gücümden yararlanmak istiyormuşsun![]()
Geç orayı senHayatım ben kime oynarsam Reyting onda olur![]()
keramet bende
![]()
Dosi seni nakavt etmiş @xemrexxx bugün tokatlara doyamadın. Turabi derken bundan bahsediyordum. Dosi tokadı atar ve kesin kazanır. 😂😂Geç orayı senneyin ne olduğunun farkındayız
![]()
Aaaaa koalisyona bak 😱Hadi ordan baş cadoloz seni aramızı bozacak bizim @Angelica m ile bacak kadar boyuna bakmadan büyüde gel hadi bakemmm![]()
İç anca rahatlarsınDosi seni nakavt etmiş @xemrexxx bugün tokatlara doyamadın. Turabi derken bundan bahsediyordum. Dosi tokadı atar ve kesin kazanır. 😂😂
Hahahhaa. Ne oldu, istediğin cevapları alamıyorsun değil mi?
Uğraşamam zaten yıktıklarım bana yeterHahahhaa. Ne oldu, istediğin cevapları alamıyorsun değil mi?Kaya gibi karşındayız 😂 Yıkamazsın.
İşte böyle savuşturulursun. Ahahah. 💪😅Uğraşamam zaten yıktıklarım bana yeter![]()
ben genelde kalabalığa dalarım yani tek sen kesmiyorsun soriiiiiİşte böyle savuşturulursun. Ahahah. 💪😅