İkimizin arasına nifak tohumu ekmeye çalışıyor ama yemezler.Yani normalde öyle değil miyim?
Emre beni alt edemediği için böyle yazıyor boşver
Duydun mu bunları.. @xemrexxx
Gör bak gör. 😂🥰
İkimizin arasına nifak tohumu ekmeye çalışıyor ama yemezler.Yani normalde öyle değil miyim?
Emre beni alt edemediği için böyle yazıyor boşver
Bana Nagihan muamelesi yapıyorsun birazHayatım forumda dış güç algısına ihtiyacım var en kuvvetli dış güç de İsveç cadolızu @Dosi işime yarıyor yani
Nagi @Angelica teyzemdir saf ve gaza gelem bir tip gibi gözükür ama saman altından su yürütür; sen daha çok Merve ya da şirret olduğunu düşünürsek SedaBana Nagihan muamelesi yapıyorsun biraz
Nagi @Angelica teyzemdir saf ve gaza gelem bir tip gibi gözükür ama saman altından su yürütür; sen daha çok Merve ya da şirret olduğunu düşünürsek Seda
Kız geçen gün anlatıyordu @Zeyno senin sinsiliğiniSen teyzeni çok yanlış tanıyorsun çok
Benim demek istediğim Nagihan reytingi bol ve Acun vazgeçemiyor. Sende gücümden yararlanmak istiyormuşsunNagi @Angelica teyzemdir saf ve gaza gelem bir tip gibi gözükür ama saman altından su yürütür; sen daha çok Merve ya da şirret olduğunu düşünürsek Seda
Hayatım ben kime oynarsam Reyting onda olur keramet bendeBenim demek istediğim Nagihan reytingi bol ve Acun vazgeçemiyor. Sende gücümden yararlanmak istiyormuşsun
Geç orayı sen neyin ne olduğunun farkındayızHayatım ben kime oynarsam Reyting onda olur keramet bende
Dosi seni nakavt etmiş @xemrexxx bugün tokatlara doyamadın. Turabi derken bundan bahsediyordum. Dosi tokadı atar ve kesin kazanır. 😂😂Geç orayı sen neyin ne olduğunun farkındayız
Aaaaa koalisyona bak 😱Hadi ordan baş cadoloz seni aramızı bozacak bizim @Angelica m ile bacak kadar boyuna bakmadan büyüde gel hadi bakemmm
İç anca rahatlarsınDosi seni nakavt etmiş @xemrexxx bugün tokatlara doyamadın. Turabi derken bundan bahsediyordum. Dosi tokadı atar ve kesin kazanır. 😂😂
Hahahhaa. Ne oldu, istediğin cevapları alamıyorsun değil mi? Kaya gibi karşındayız 😂 Yıkamazsın.
Uğraşamam zaten yıktıklarım bana yeterHahahhaa. Ne oldu, istediğin cevapları alamıyorsun değil mi? Kaya gibi karşındayız 😂 Yıkamazsın.
İşte böyle savuşturulursun. Ahahah. 💪😅Uğraşamam zaten yıktıklarım bana yeter
ben genelde kalabalığa dalarım yani tek sen kesmiyorsun soriiiiiİşte böyle savuşturulursun. Ahahah. 💪😅