Kasım ayı senin ayın diye boşuna demiyoruzKonularda ilk 3, mesajlarda birinci, hitlerde üst sıra. Daha ne isterim.
Teṣekkürler hepinize
Kesinlikle bu üçlü çok fena
Kasım ayı senin ayın diye boşuna demiyoruzKonularda ilk 3, mesajlarda birinci, hitlerde üst sıra. Daha ne isterim.
Teṣekkürler hepinize
Kesinlikle bu üçlü çok fena
Kasım ayı senin ayın diye boşuna demiyoruz
bende şans olsa @Hobbit le aynı gruba düşmezdim daha güzel bir gurup yokmuydu birde 3 oyla geçmiş beni ? @Dosi biraz benden yana olsa, ''biraz gayret et üç beş mesaj daha yaz geridesin'' diye uyarırdı. hiç bir uyarıda yok öyle kalmışız@Yakamoz-Asi yine açık ara yapmış
Mesajlarda @Dosi ve ben ayrı bir grup, @serhatt ve @RüzgarGülü ayrı bir grup, @Hobbit ve @tekin ayrı bir grup, @xemrexxx ve @12.Adam ayrı bir grup olarak sıralanmışız
uyarsaydı kepenkleri çekmeden önce 50 mesaj fazladan yazardım orası kolaydıYinede geçemezdin. 22'de kepenkleri kapatıyorsun çünkü.
Yav he he. Nba Tayfayız oğlum biz. Ne sandın bizi kara mürsel sepetimi 😂uyarsaydı kepenkleri çekmeden önce 50 mesaj fazladan yazardım orası kolaydı
dur bende başlayayım övünmeye dedem kolağası hasan bey (bekçi murtazadan alıntıdır )Yav he he. Nba Tayfayız oğlum biz. Ne sandın bizi kara mürsel sepetimi 😂
Ben hangi birinizin işlerine yetişeyim. Her şeyi de benden beklemeyin
demekki ben herhangi birimiyim dosi ? hadi @Hobbit olsa seninlemi uğraşacağım diyip boşverirsin ama beni beni bihterini nasıl dışlarsınBen hangi birinizin işlerine yetişeyim. Her şeyi de benden beklemeyin