Kasım ayı senin ayın diye boşuna demiyoruzKonularda ilk 3, mesajlarda birinci, hitlerde üst sıra. Daha ne isterim.![]()
Teṣekkürler hepinize
Kesinlikle bu üçlü çok fena![]()
![]()
![]()
Kasım ayı senin ayın diye boşuna demiyoruzKonularda ilk 3, mesajlarda birinci, hitlerde üst sıra. Daha ne isterim.![]()
Teṣekkürler hepinize
Kesinlikle bu üçlü çok fena![]()
![]()
![]()
Kasım ayı senin ayın diye boşuna demiyoruz![]()
bende şans olsa @Hobbit le aynı gruba düşmezdim@Yakamoz-Asi yine açık ara yapmış
Mesajlarda @Dosi ve ben ayrı bir grup, @serhatt ve @RüzgarGülü ayrı bir grup, @Hobbit ve @tekin ayrı bir grup, @xemrexxx ve @12.Adam ayrı bir grup olarak sıralanmışız![]()
uyarsaydı kepenkleri çekmeden önce 50 mesaj fazladan yazardım orası kolaydıYinede geçemezdin. 22'de kepenkleri kapatıyorsun çünkü.![]()
Yav he he. Nba Tayfayız oğlum biz. Ne sandın bizi kara mürsel sepetimi 😂uyarsaydı kepenkleri çekmeden önce 50 mesaj fazladan yazardım orası kolaydı![]()
dur bende başlayayım övünmeye dedem kolağası hasan beyYav he he. Nba Tayfayız oğlum biz. Ne sandın bizi kara mürsel sepetimi 😂
Ben hangi birinizin işlerine yetişeyim. Her şeyi de benden beklemeyin
demekki ben herhangi birimiyim dosi ? hadi @Hobbit olsa seninlemi uğraşacağım diyip boşverirsinBen hangi birinizin işlerine yetişeyim. Her şeyi de benden beklemeyin![]()