Fav10 Haftanın Üyeleri | 27 Kasım - 3 Aralık 2023

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Onu unutmuşum çok fazla geçmişim bu seferde :)
O aylık bu haftalık, yani frenleme. Ayın favori üyesi Aralık olarak seninde adaylar arasında olmanı istiyorum. Tabi tek şart uyarı cezası almaman. Eski bir üyesin o engele takılmazsın :A
Sonrasında yılın favori üyesine geçiş yaparız.
Yakında etkinlikler dönemi başlar.

O aylık bu haftalık, yani frenleme. Ayın favori üyesi Aralık olarak seninde adaylar arasında olmanı istiyorum. Tabi tek şart uyarı cezası almaman. Eski bir üyesin o engele takılmazsın :A
Sonrasında yılın favori üyesine geçiş yaparız.
Yakında etkinlikler dönemi başlar.
Öyle hedeflerim yok ama 1 2 konu açabilirim. Bakacağız.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Konu ve hit derdine düşmememe rağmen 1. olmayı başarmışım bir de bunu takıntı haline getirenlerden olsaydım kim bilir ne olurdu. :A
Konuya hamlenide yap bari :A 7 reaksiyon olunca listeye girme oluyor. Diğerinde işe yaramaz. Burada ver :A

Her şeyi eksik yapıyorsunuz daima :A
Yorumunuda kırpmışsın.
Öyle hedeflerim yok ama 1 2 konu açabilirim. Bakacağız.
Kriter sadece belli oranda mesaj yazılması. Yöneticiler ve son 3 ay kazanan artı ceza alanları katmadığımız için çok az mesaj sayısında olanlarda aday olup o şansı yakalıyorlar.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Aserat
Konuya hamlenide yap bari :A 7 reaksiyon olunca listeye girme oluyor. Diğerinde işe yaramaz. Burada ver :A

Yorumunuda kırpmışsın.

Kriter sadece belli oranda mesaj yazılması. Yöneticiler ve son 3 ay kazanan artı ceza alanları katmadığımız için çok az mesaj sayısında olanlarda aday olup o şansı yakalıyorlar.
Çocuğun peşinde koşan anne gibisin . :A

• Güldürdün
262392992_3043708155891046_7935474037428495813_n.jpg

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
Konu ve hit derdine düşmememe rağmen 1. olmayı başarmışım bir de bunu takıntı haline getirenlerden olsaydım kim bilir ne olurdu. :A
Öyle derdin olmadığını biliyorum ama böyle demen aslında bu işi taktığını gösterir. :)
------

Yorumunuda kırpmışsın.

Bekleyip görelim bakalım. Kış aylarında evlerdeyiz malûm soğuk. :)

• Beğendim