Fav10 Haftanın Üyeleri | 24 Mart - 30 Mart 2025

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,399
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Konu Açanları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazanları​

Haftanın En Çok Hit Kazananları​

1 @12.Adam6360
2 @mesmeso5897
3 @The_Erinch4991
4 @Aserat4675
5 @serhatt2970
6 @Bully1317
7 @emreemreu915
8 @ozmoturk882
9 @Alemdar588
10 @Royal_Highness518
11 @Damien Duff232
12 @TenTen226
13 @cokiyitvci194
14 @Dosi42
15 @Zeyno34
16 @tolgab22

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
@The_Erinch @12.Adam @mesmeso tebrik ederim üçünüze de Erinç abimm iyi ki bu programı başlattın da öyle güzel eğleniyorum öyle iyi geliyor ki anlatamam iyi ki gelmişsin foruma :love1: @Zeyno nefoşumm kırmışsın rekorunu harikasın bacım hep böyle devam et :D

@xemrexxx formdan düştün gerilerde kalmışsın göbek olunca öne geçemedin mi:A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
En uste aradım seni gözüm hep alışık:F
Aaa ne alaka. Benim mesaj yazmada en üstte olmam son 1 senede ya bir ya iki falan olmuştur :A yarım saatte 30-40 mesaj rahat yazma potansiyelim olduğu için ve çok belirdiğim için herkes ilk sıra bekliyor ama gerçekler öyle değil :A
Aykut’un sorgu odası olmasaydı ben ilk 10 bile olmayabilirdim :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
10 yıldır buradayım ve konu bazında çoğu hafta ben 1. çıkıyorum ama görmezden gelindiğim gibi eften püften sebeplerle düşmanlaştırılıyorum. Neyse zaten birilerine yaranma işini çoktan bıraktım herkes bildiğini okusun. :A

• İlginç
Reactions: RüzgarGülü
Aaa ne alaka. Benim mesaj yazmada en üstte olmam son 1 senede ya bir ya iki falan olmuştur :A yarım saatte 30-40 mesaj rahat yazma potansiyelim olduğu için ve çok belirdiğim için herkes ilk sıra bekliyor ama gerçekler öyle değil :A
Aykut’un sorgu odası olmasaydı ben ilk 10 bile olmayabilirdim :A
Olur olur göreceğiz bakalım :)
------

10 yıldır buradayım ve konu bazında çoğu hafta ben 1. çıkıyorum ama görmezden gelindiğim gibi eften püften sebeplerle düşmanlaştırılıyorum. Neyse zaten birilerine yaranma işini çoktan bıraktım herkes bildiğini okusun. :A
Aaa ne alaka yahu konularıni görüyoruz emeğine sağlık :)

Listeye girenleri tebrik ediyoruz :)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Seni kaç kere etiket edip tebrik ettiğim oldu ama geri dönüşlerin olmadı hiç :A insan bir yerden sonra bırakıyor.
Başkalarını tebrik etme işini sen yapmıyorsan belki ondan yazmıyorlardır onlarda.
Şöyle daima olanlar değilde böyle arada parlayanları etiket edip yazmakta önemli.