- Reaksiyon puanı
- 112,592
- Puanı
- 1,060
Eline sağlık
Eski halime dönmüşüm
Eline sağlık
Fabrika ayarlarına dönebildik sonundaEline sağlık
Eski halime dönmüşüm
2 katım olmuşsun amaFabrika ayarlarına dönebildik sonunda
Sen ara verince ben de etkilenmişim durumdan
Bu mesaj sayısını da zorlayarak yazdım yoksa daha da düşük olurdu, senden biraz yüksek olurdu2 katım olmuşsun ama
Kısa aram olmasaydı bu kadar az yazılmazdı tabi. Aktifken susmuyoruz genelde
Eline sağlık
Eski halime dönmüşüm
Fabrika ayarlarına dönebildik sonunda
Sen ara verince ben de etkilenmişim durumdan
10 parmak klavye ile yazıyor.2 katım olmuşsun ama
Kısa aram olmasaydı bu kadar az yazılmazdı tabi. Aktifken susmuyoruz genelde
Bu haftadan daha düşük çıktı…Bu mesaj sayısını da zorlayarak yazdım yoksa daha da düşük olurdu, senden biraz yüksek olurdu
Hiç yoğun sohbet edemedik yani normal. Aynen aktifken susmuyoruz Bakalım bu hafta nasıl olacak durumlar
Haftaya nasıl başlarsan öyle devam edermiş, bu hafta daha yüksek olabilir o yüzden10 parmak klavye ile yazıyor.
Bu haftadan daha düşük çıktı…
10 parmak klavye ile yazıyor.
Bu haftadan daha düşük çıktı…
Daha ilk günden yarısını yazdım bileHaftaya nasıl başlarsan öyle devam edermiş, bu hafta daha yüksek olabilir o yüzden
Haftaya nasıl başlarsan öyle devam edermiş, bu hafta daha yüksek olabilir o yüzden
Yardırin bakem hadi @12.Adam ı geçebilecek misiniz görelimDaha ilk günden yarısını yazdım bile
Sen seversin Pazartesileri aktif olmayı, enler sağolsun Geçen Pazartesi aktif olamamıştık bu hafta iyi bir giriş yaptıkDaha ilk günden yarısını yazdım bile
Ama zirvede sen varsın, seni geçmek gerek asılYardırin bakem hadi @12.Adam ı geçebilecek misiniz görelim
Alkol yok kumar yok neyden bahsedecegim çok ciddi oldum 24 saatteSen seversin Pazartesileri aktif olmayı, enler sağolsun Geçen Pazartesi aktif olamamıştık bu hafta iyi bir giriş yaptık
------
Ama zirvede sen varsın, seni geçmek gerek asıl
mesaj olarak değilde, konu olarak Ekim ayında yardıracağımYardırin bakem hadi @12.Adam ı geçebilecek misiniz görelim
Hadi bakalım güzel olur. Forumda etkileşim azalıyor etkinlik olmayınca.mesaj olarak değilde, konu olarak Ekim ayında yardıracağım
Etkinlik yolda
Birbiri ile çakışmasın diye çabalıyoruz genelde. Daimi olarak hareketlilik olsun ama ben genelde etkinliğe başlayınca beraberinde başka etkinliklerde oluyor.Hadi bakalım güzel olur. Forumda etkileşim azalıyor etkinlik olmayınca.
Yakın zamanda cips etkinliği de başlar herhalde @The_Erinch
Yoksa yoksa benim “güçlü” oluşum sigaradan bile uzak duruşum sana ilham mı verdi?Alkol yok kumar yok neyden bahsedecegim çok ciddi oldum 24 saatte
Yardırin bakem hadi @12.Adam ı geçebilecek misiniz görelim
Sen seversin Pazartesileri aktif olmayı, enler sağolsun Geçen Pazartesi aktif olamamıştık bu hafta iyi bir giriş yaptık
------
Ama zirvede sen varsın, seni geçmek gerek asıl
Alkol yok kumar yok neyden bahsedecegim çok ciddi oldum 24 saatte
mesaj olarak değilde, konu olarak Ekim ayında yardıracağım
Etkinlik yolda
Hadi bakalım güzel olur. Forumda etkileşim azalıyor etkinlik olmayınca.
Yakın zamanda cips etkinliği de başlar herhalde @The_Erinch
Birbiri ile çakışmasın diye çabalıyoruz genelde. Daimi olarak hareketlilik olsun ama ben genelde etkinliğe başlayınca beraberinde başka etkinliklerde oluyor.
Yavaş ilerleyeceğim yeni etkinlikte.
Hazırlıklar tamam. Doğru zamanda el atarım.
Ya bayırgülü kadim dostlarımı benle neden idrar yarışına sokuyorsun? Amacın ne ?Yoksa yoksa benim “güçlü” oluşum sigaradan bile uzak duruşum sana ilham mı verdi?
Yok son kez deneyeyim dedim bakalım nasıl olacakYoksa yoksa benim “güçlü” oluşum sigaradan bile uzak duruşum sana ilham mı verdi?
Baktım gecmissin hepsini. Ben tetikliyorum sadeceYa bayırgülü kadim dostlarımı benle neden idrar yarışına sokuyorsun? Amacın ne ?