Girseydi 50 kere girerdi, ayrıca ablamızın sevdiğine göz dikecek halimiz yok.Böyle paylaşıyon oğlan bir gün @serhatt on radarına girecek al başına belayı
Girseydi 50 kere girerdi, ayrıca ablamızın sevdiğine göz dikecek halimiz yok.Böyle paylaşıyon oğlan bir gün @serhatt on radarına girecek al başına belayı
sana cevap olarak atmak iyi oluyorBöyle paylaşıyon oğlan bir gün @serhatt on radarına girecek al başına belayı
Girseydi 50 kere girerdi, ayrıca ablamızın sevdiğine göz dikecek halimiz yok.
Size eser ile arkadaşı İbo yakışır ;Asana cevap olarak atmak iyi oluyor
Senin yakışacağın kimse yok sen kendi problemlerine odaklan.
Ya ben hep görüldüğü gibi aynı oranda yazıyorum. Çevredekilerin mesajları sıralamayı belirliyor
Benim iş saatlerimin bu konuda alıntıda ne işi varİsviçre frangıyla rüşveti almış kanal 7 oğlancısı ve baş edepsiz 😱
Benim sonuçlar şaşırttı. Bu kadar yüksek beklemiyorsun.@Emre Ozansoy konuda seni şaşırtan ne oldu acaba?
Bela olarak seni musallat etti, başkasına gerek var mı?Böyle paylaşıyon oğlan bir gün @serhatt on radarına girecek al başına belayı
Bana değinmemişsin , üzüldüm.
Seninle ilgili bir şey mi kaçırdım acaba diye tekrar baktım listelere Seni de benim 1 sıra önüme geçerek 7.olduğun için tebrik edeyim o zamanBela olarak seni musallat etti, başkasına gerek var mı?
Bana değinmemişsin , üzüldüm.
Forum hata vermiştir co-admin olarak araştırıverYa ben hep görüldüğü gibi aynı oranda yazıyorum. Çevredekilerin mesajları sıralamayı belirliyor
Benim iş saatlerimin bu konuda alıntıda ne işi var
------
@Emre Ozansoy konuda seni şaşırtan ne oldu acaba?
Bugün yarın çok mesaj yazda seni oylayalım ayın favorisinde, bir sürü kişi zaten listede olmayacaktır
Aday olsam da seçilmem ben ya, çok daha aktif arkadaşlar varBugün yarın çok mesaj yazda seni oylayalım ayın favorisinde, bir sürü kişi zaten listede olmayacaktır
Umarım kritere ulaşmışsındır
Aday olman bile bizim için yeterli ve hiç belli olmaz oAday olsam da seçilmem ben ya, çok daha aktif arkadaşlar var
Adım adım yükseliyorsun, etkinlikler ve Survivor ile senin coşma dönemin geldi artık
Bu sıvacı hortlama mevsimini bekliyor. @MasacREAdım adım yükseliyorsun, etkinlikler ve Survivor ile senin coşma dönemin geldi artık
Aranıza alsanızaSen zaten hain bir insansın senden oy falan bekleyen yok