Ben vermesem zor alırdın.Havalar güzel esiyor yukarıdan sevdim bensen vermedin ben aldım
------
Sen hemen de koru biricik serhatını
Ben vermesem zor alırdın.Havalar güzel esiyor yukarıdan sevdim bensen vermedin ben aldım
------
Sen hemen de koru biricik serhatını
Ben vermesem zor alırdın.
Senin o tabiini tabini yerim.Katlaya katlaya bu hafta geçti.
Tabi tabi
Bir zamanlar o senin bir numaran biz önemli değiliz dediğimde kıvırmıştı ama şimdi tam itiraf etmiş.Evet onu @Dosi ile baya idrak ettik. Biz dıṣ kapının dıṣ mandalı.
Abart sende abart o kadar de değilsin.
Evet bu hızla gidersem 25 seneye 50 bın mesaj yazmış olurumDemekki şu ana kadar @Yakamoz-Asi istediği için zirvede yer almışsın @serhattson 2 haftasındada yakındınız, sen çok büyük konuşunca dersini vermişbaksana @12.Adam ’ı bile geçememişsin
@Yakamoz-Asi ne çene varmış sendeyalnız senin yüzünden benim mesaj sayım 2ye katlanmış son zamanları baz alırsakson dönemlerin rekorunu kırmışsınama sayende forumda iyi bir canlanma oldu. Etiketinin hakkını fazlasıyla verdin.
@RüzgarGülü seninde mesajın ikiye katlanmış.
Sohbetiniz batsın. .ssAyol sen 1 yazarken ben 2 yazmıṣım @12.Adam gibi üyeler ile derin sohbetler yapmıṣım senden ne ara izin aldık
Öyle değil miydim?Bir zamanlar o senin bir numaran biz önemli değiliz dediğimde kıvırmıştı ama şimdi tam itiraf etmiş.
Bundan sonra kendiside benim için öyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?