Ben vermesem zor alırdın.Havalar güzel esiyor yukarıdan sevdim ben sen vermedin ben aldım
------
Sen hemen de koru biricik serhatını
Ben vermesem zor alırdın.Havalar güzel esiyor yukarıdan sevdim ben sen vermedin ben aldım
------
Sen hemen de koru biricik serhatını
Ben vermesem zor alırdın.
Senin o tabiini tabini yerim.Katlaya katlaya bu hafta geçti.
Tabi tabi
Bir zamanlar o senin bir numaran biz önemli değiliz dediğimde kıvırmıştı ama şimdi tam itiraf etmiş.Evet onu @Dosi ile baya idrak ettik. Biz dıṣ kapının dıṣ mandalı.
Abart sende abart o kadar de değilsin.
Evet bu hızla gidersem 25 seneye 50 bın mesaj yazmış olurumDemekki şu ana kadar @Yakamoz-Asi istediği için zirvede yer almışsın @serhatt son 2 haftasındada yakındınız, sen çok büyük konuşunca dersini vermiş baksana @12.Adam ’ı bile geçememişsin
@Yakamoz-Asi ne çene varmış sende yalnız senin yüzünden benim mesaj sayım 2ye katlanmış son zamanları baz alırsak son dönemlerin rekorunu kırmışsın ama sayende forumda iyi bir canlanma oldu. Etiketinin hakkını fazlasıyla verdin.
@RüzgarGülü seninde mesajın ikiye katlanmış.
Sohbetiniz batsın. .ssAyol sen 1 yazarken ben 2 yazmıṣım @12.Adam gibi üyeler ile derin sohbetler yapmıṣım senden ne ara izin aldık
Öyle değil miydim?Bir zamanlar o senin bir numaran biz önemli değiliz dediğimde kıvırmıştı ama şimdi tam itiraf etmiş.
Bundan sonra kendiside benim için öyle olacak