Saol abla foruma döndüğümden beri ikinci birincililiğim
@xemrexxx bitmiş
------
@RüzgarGülü formda, onu geçmen zor olacak
Saol abla foruma döndüğümden beri ikinci birincililiğim
Kına yak.Saol abla foruma döndüğümden beri ikinci birincililiğim
@xemrexxx bitmiş
------
Acaba niye düşmüş?Çenen düşmüşAa nereye daha karpuz kesecektik
------
Teşekkürler ben ayın favori üyesi olmasam zirvenin gerçek sahibi sendin zaten
------
Yapmazdık ben çok suskun biriyimdir normalde
var olmaz olur muVeli toplantisi herhalde. Orda da mı var bundan
Okullar başladı birde okul zilleri çalıp duruyor
Haber verseydin yazmazdim ya senden önemli mi sen sahalarda ol yeter
Haftaya geçer belkide kim bilir 🤌Saol abla foruma döndüğümden beri ikinci birincililiğim
@xemrexxx bitmiş
------
İyiymişAcaba niye düşmüş?Yok karpuz mevsimi geçti artık
var olmaz olur musadece veliler geliyor çocuklar olmadan, bu dönem yapılacaklar tanıtılıyor falan.
Bide bunun başka bir versiyonu var Türkçe bilmiyorum adını, veli ve öğrenci ile bireysel toplantı, yapılan değerlendirmeler, beklentiler vs konuşuluyor. Diğer dönem yapılan toplantılının devamı yapılıyor yeniden.
Geç geldin , yoklama alındı çık dışarı ikinci derse kadar yoksun.Geldik ya
Sayaca işlemedi bu
Mosi sınıf öğretmeni, sınavlara girip kazanırsa müdür olacak.Acaba niye düşmüş?Yok karpuz mevsimi geçti artık
var olmaz olur musadece veliler geliyor çocuklar olmadan, bu dönem yapılacaklar tanıtılıyor falan.
Bide bunun başka bir versiyonu var Türkçe bilmiyorum adını, veli ve öğrenci ile bireysel toplantı, yapılan değerlendirmeler, beklentiler vs konuşuluyor. Diğer dönem yapılan toplantılının devamı yapılıyor yeniden.
Haber verseydin yazmazdim ya senden önemli mi sen sahalarda ol yeter
Adamsın sen adam hemde 12.
------
Haftaya geçer belkide kim bilir 🤌
------
İyiymiş
Okulda ingilizce öğretmenleri fenomendir özellikle lisede. Birçok erkek ingilizce öğretmenine aşık olur. Umarım ingilizce ogretmeni değilsindir İsveç'te
İlk okul öğtetmeniyim. Liseliler zordur aman kalsınHaber verseydin yazmazdim ya senden önemli mi sen sahalarda ol yeter
Adamsın sen adam hemde 12.
------
Haftaya geçer belkide kim bilir 🤌
------
İyiymiş
Okulda ingilizce öğretmenleri fenomendir özellikle lisede. Birçok erkek ingilizce öğretmenine aşık olur. Umarım ingilizce ogretmeni değilsindir İsveç'te
Nasıl 5 puan fark ya. Kapanıyor giderek düşüyorum. Şu yeni lige gelen takımlar hakkında hiçbir fikrim yokGeç geldin , yoklama alındı çık dışarı ikinci derse kadar yoksun.@Bully
Mosi sınıf öğretmeni, sınavlara girip kazanırsa müdür olacak.
Bayırgülü şakasına diyorum , kicktipp te intikamımı alırım. (5 puan fark yedi)
İlkokulsa iyi ha. Liseli olsa ergen ergen uğraş durİlk okul öğtetmeniyim. Liseliler zordur aman kalsın
Sosi ne la ?Nasıl 5 puan fark ya. Kapanıyor giderek düşüyorum. Şu yeni lige gelen takımlar hakkında hiçbir fikrim yok
İlkokulsa iyi ha. Liseli olsa ergen ergen uğraş dur
İyi emek sosi hanım etkinlikten etkinliğe koşuyorsunbu hafta ne etkinliği olacak acaba
T9 hatasi olmuş dikkat etmedim. Düzelttim şimdiSosi ne la ?
Fifa mobile oynuyor musun?T9 hatasi olmuş dikkat etmedim. Düzelttim şimdi
Yok ama baktım bir ara. Çok sarmadı beniFifa mobile oynuyor musun?
Niye ? Oynardık ne güzel.Yok ama baktım bir ara. Çok sarmadı beni
PC de bul oynayalım yada mobil ise pubg, mobile legends, wild Rıft felan oynayabiliriz istersenNiye ? Oynardık ne güzel.
Pc de bul ne ?PC de bul oynayalım yada mobil ise pubg, mobile legends, wild Rıft felan oynayabiliriz istersen
PC oyunu bul anlamında. Mobil de oynayacaklarımi yazdım zatenPc de bul ne ?
Eskiden bir sürü etkinlik yürütürdüm. Eski zaman çok olmuyor ama şu an başka arkadaşlar başlatacak. Onlar bitince el atarım artık bir şeylereNasıl 5 puan fark ya. Kapanıyor giderek düşüyorum. Şu yeni lige gelen takımlar hakkında hiçbir fikrim yok
İlkokulsa iyi ha. Liseli olsa ergen ergen uğraş dur
İyi emek dosi hanım etkinlikten etkinliğe koşuyorsunbu hafta ne etkinliği olacak acaba
Hadi bakalım bekleyip görelim. Eylerse dosi eyler forumun altını üstüne eder diyelimEskiden bir sürü etkinlik yürütürdüm. Eski zaman çok olmuyor ama şu an başka arkadaşlar başlatacak. Onlar bitince el atarım artık bir şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?