RüzgarGülü
Favori Üye
Demek anlattı ha. Herşey bitti yakında ifsasini başka çardan yayarlar bitti o artık @tekin
Ne Sirri olacak 17 yaşında cocugjn
Sadece bana anlattı ve şimdilik güvende.haklısın yaşımız neyki ne sır taşıyalım daha dün okula beslenme çantamla gidiyordum bugün @Dosi benden sır açıklamamı bekliyor
12 yaşındakilerin sırrı deyince tekin sana ilkokulda sınıf başkanı olduğunu soyledi mi?Sadece bana anlattı ve şimdilik güvende.
Bu zamanda 12 yaşındakilerin bile sırrı oluyor. Mevzuyu küçümsemeyin.
O sorumluluk sevmediği için o tarz durumlara karışmamış12 yaşındakilerin sırrı deyince tekin sana ilkokulda sınıf başkanı olduğunu soyledi mi?
Zaten 3. Olmuş. Onu sana anlatmamıs olmasına şaşırdımO sorumluluk sevmediği için o tarz durumlara karışmamış
Ben hayat hikayesini merak etmiyorum. Beni ilk tanışmamızdan bu zamana olan kısım alakadar eder. O da sandığınız zaman dilimine ait değilZaten 3. Olmuş. Onu sana anlatmamıs olmasına şaşırdım
Sandığım değil zaten 2012 den felandir ama sen 2015 sin 15 ten beridirBen hayat hikayesini merak etmiyorum. Beni ilk tanışmamızdan bu zamana olan kısım alakadar eder. O da sandığınız zaman dilimine ait değil