RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Demek anlattı ha. Herşey bitti yakında ifsasini başka çardan yayarlar bitti o artık @tekin
Ne Sirri olacak 17 yaşında cocugjn
Sadece bana anlattı ve şimdilik güvende.haklısın yaşımız neyki ne sır taşıyalımdaha dün okula beslenme çantamla gidiyordum bugün @Dosi benden sır açıklamamı bekliyor
![]()
12 yaşındakilerin sırrı deyince tekin sana ilkokulda sınıf başkanı olduğunu soyledi mi?Sadece bana anlattı ve şimdilik güvende.
Bu zamanda 12 yaşındakilerin bile sırrı oluyor. Mevzuyu küçümsemeyin.
O sorumluluk sevmediği için o tarz durumlara karışmamış12 yaşındakilerin sırrı deyince tekin sana ilkokulda sınıf başkanı olduğunu soyledi mi?
Zaten 3. Olmuş. Onu sana anlatmamıs olmasına şaşırdımO sorumluluk sevmediği için o tarz durumlara karışmamış![]()
Ben hayat hikayesini merak etmiyorum. Beni ilk tanışmamızdan bu zamana olan kısım alakadar eder. O da sandığınız zaman dilimine ait değilZaten 3. Olmuş. Onu sana anlatmamıs olmasına şaşırdım![]()
Sandığım değil zaten 2012 den felandir ama sen 2015 sin 15 ten beridirBen hayat hikayesini merak etmiyorum. Beni ilk tanışmamızdan bu zamana olan kısım alakadar eder. O da sandığınız zaman dilimine ait değil![]()