Lakin olmam gerek sakin 😂Parlak çok evet lakin vakit yok.
Lakin olmam gerek sakin 😂Parlak çok evet lakin vakit yok.
Göz dikmeye gerek yok ki. Senin yerin artık bana ait. Burada geçemeyeceğim sadece emre var. O da her konuya salça olduğu için yoksa her türlü geçerim onu. 😅Göz dikenlerin hepsi kör oldu şuan. Sen dikkat et bence.
Senin o geçemeyeceğim dediğin kişiyi geçmem dışında bir problem yok.Göz dikmeye gerek yok ki. Senin yerin artık bana ait. Burada geçemeyeceğim sadece emre var. O da her konuya salça olduğu için yoksa her türlü geçerim onu. 😅
İşte eküri gibi takılıyorsunuz? Ne konuştuğunuz bile tam olarak belli değil. 😅Senin o geçemeyeceğim dediğin kişiyi geçmem dışında bir problem yok.
Söz konusu o mendebursa ne konuştuğunu benim dışımda kimseler anlamaz.İşte eküri gibi takılıyorsunuz? Ne konuştuğunuz bile tam olarak belli değil. 😅
İşte bak kendin diyorsun. Şimdi ben nasıl geçeyim. 😂Söz konusu o mendebursa ne konuştuğunu benim dışımda kimseler anlamaz.
Geçemeyeceksen böyle iddialı konuşma o zaman.İşte bak kendin diyorsun. Şimdi ben nasıl geçeyim. 😂
Boş muhabbetinizini özel de yapın da geçelim 😅😅😅Geçemeyeceksen böyle iddialı konuşma o zaman.
Yer cücesine söyle sen onu.Boş muhabbetinizini özel de yapın da geçelim 😅😅😅
Yer cücesine söyle sen onu.
Forum erken final yapar
Evet anam ben yoksam erken final is loading.Forum erken final yapar
Ne o be herkes yazıyor, lüküs mesajlar bile değil attıklarınız, sanırım mesaj sayılarını yükseltmek istiyosunuz dur bende katılayımEvet anam ben yoksam erken final is loading.
İçerik değil önemli olan. İsmim var benim, marka gibi düşün.Ne o be herkes yazıyor, lüküs mesajlar bile değil attıklarınız, sanırım mesaj sayılarını yükseltmek istiyosunuz dur bende katılayım
Hocam marka değeriniz ne kadar ?İçerik değil önemli olan. İsmim var benim, marka gibi düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?