RüzgarGülü
Favori Üye
X kuşakları mesajını alintiladi bile yakamoz dayı var herhalde x belki P felandir @Yakamoz-AsiYani Z kuşağı değiliz tabii de.. X de değiliz
Y kuşağı kulübünde olanlar bu mesajı beğensin
X kuşakları mesajını alintiladi bile yakamoz dayı var herhalde x belki P felandir @Yakamoz-AsiYani Z kuşağı değiliz tabii de.. X de değiliz
Y kuşağı kulübünde olanlar bu mesajı beğensin
Onda da damga vurmuşum kolay mı sanıyorsun 4999 tutturmak.Hit de gecememissin aseratu @Aserat
------
Mahallenin muhtari felan hatırladigina göre ondan yani amca da oluruz bir gün
Ben öyle bir şey mi dedim?Etkileşim az. Etkileşim yoksa kendi kendine mi konuşacak herkes
İşte mesaj sayısı az diyorlar ya ondanBen öyle bir şey mi dedim?
Anladım tamam.İşte mesaj sayısı az diyorlar ya ondan
Her zaman ki gibi.Helal @xemrexxx alt etmişsin
uzun yaşamaya yaşarlar ama öyle sıkıcı hayatmı olur 🙁Herkesi tebrik ederim ama yükselişte olan @Royal Highness teyzemi ayrı tebrik ederim
------
Yaz ama yaz ayı boyunca yok olamam ki rahatladım geldim stresi felan denizde havuzda bıraktım
------
Ne sandın kaplumbağalar uzun yaşar daha yeni 10 binler kulübüne girdim
Daha çok da zaman ayırma meselesiuzun yaşamaya yaşarlar ama öyle sıkıcı hayatmı olur 🙁
hızlı konuş genç terket forumu
bendede aynı sorun var akşamları toplam bir iki saat takılıyorum nete o arada çenem ne kadar yetiştirebilirse o kadar konuşuyoruzDaha çok da zaman ayırma meselesi
Senin maşallahin var yeni olmana rağmen yardırıyorsunbendede aynı sorun var akşamları toplam bir iki saat takılıyorum nete o arada çenem ne kadar yetiştirebilirse o kadar konuşuyoruz
forumun genel haline bakılırsa öyle ama normalde katılımın yüksek olduğu bir forum olsa benim mesajlar arada belli bile olmaz.Senin maşallahin var yeni olmana rağmen yardırıyorsun
Forumların ömrü tükeniyor günden güne ondandır. Eskiden çok aktifti gide gide azalıyor gün gelir eski halinden daha. İyi olur belki bilemeyiz.forumun genel haline bakılırsa öyle ama normalde katılımın yüksek olduğu bir forum olsa benim mesajlar arada belli bile olmaz.
şimdi saatte iki mesaj yazılan forumda aniden on dakikada iki mesaj yazan biri çıkınca forum üyeleri yeni gelen üyeye jet motoru takmış birini görmüş gibi bakıyorlar
forumlar mahalle bakkalları gibi tek tek kalkarken, zincir marketler (twitter facebook instagram vb.)Forumların ömrü tükeniyor günden güne ondandır. Eskiden çok aktifti gide gide azalıyor gün gelir eski halinden daha. İyi olur belki bilemeyiz.
Yerini almadı aslında şu an herşeyi bulmak daha kolay. Foruma soru sormaya yardım almaya gelirdik hey gidi günler hey tabi ben bilmem dedemler anlatırdı bana.forumlar mahalle bakkalları gibi tek tek kalkarken, zincir marketler (twitter facebook instagram vb.)
forumların yerini aldı
yani 14 yıl önceki halini diyorsun foruma giriş tarihin orda ortada dururken hiç boşuna kendini küçültmeye çalışma yok dedemler bilirmişteYerini almadı aslında şu an herşeyi bulmak daha kolay. Foruma soru sormaya yardım almaya gelirdik hey gidi günler hey tabi ben bilmem dedemler anlatırdı bana.