RüzgarGülü
Favori Üye
Bu üçlü çok güçlü demek isterdim ama o tayfa RİP
@Bully oyunda cirkeflesiyor bozdu işiSen bilirsin bol ṣansbiz sohbet ederiz severiz @RüzgarGülü ile
Lakin @Bully pazartesiden kolları sıvamıṣ savaṣ diyor.
Bu üçlü çok güçlü demek isterdim ama o tayfa RİP
@Bully oyunda cirkeflesiyor bozdu işiSen bilirsin bol ṣansbiz sohbet ederiz severiz @RüzgarGülü ile
Lakin @Bully pazartesiden kolları sıvamıṣ savaṣ diyor.
Sen o 10 günde o o o. Hesap işlerine girdiğin için işin kolaybide senle eski işbirliği düşününce nerde ne hamle yapacağını bilirsin sen
Benim hedef aylık bu arada yani önümde daha 10 gün var
Aynen ben oyunda yokum diyerek herseyini ortaya koyuyor.Hesaplamaları yapayım hemen. İlk iki hafta diğer rakipler benden fazla yazmıṣtı, ek performans gerekebilir.
------
Biz öyle kendi yağımızda kavruluyorduk dimi.
Yiyin birbinizi diyerek forumdaki hareketliliğin tadını çıkaran dosi bu nerde görsem bilirim
Dur dur bir 10 gün dayan tabloları gör
Ben neymişim be gerek En Favori Şarkı konusu gerek bu konu neler yakıştırdınız bana aaa…
Forum game of thrones gibi oldu. Nazarından hasta olan ben az kalsın geciliyordum. Oyunları la yakamozu da alt ettin mi tüm 7 krallık senindirBen neymişim be gerek En Favori Şarkı konusu gerek bu konu neler yakıştırdınız bana aaa…
Ben masumum Hakim Bey…
Ben neymişim be gerek En Favori Şarkı konusu gerek bu konu neler yakıştırdınız bana aaa…
Ben masumum Hakim Bey…
Forum game of thrones gibi oldu. Nazarından hasta olan ben az kalsın geciliyordum. Oyunları la yakamozu da alt ettin mi tüm 7 krallık senindir
Masummuş. Konuşturma beni.Ben neymişim be gerek En Favori Şarkı konusu gerek bu konu neler yakıştırdınız bana aaa…
Ben masumum Hakim Bey…
Bugün kaç yazdın mesele şimdiye kadarTabi canım
------
Ay sonu görüṣelim 😎
------
Sen desteği kesersen yiyebiliriz
Masummuş. Konuşturma beni.
Yakamoz Asi ile aramı bozdun en son bana iftira atarak…
Bugün kaç yazdın mesele şimdiye kadar
Ben kaç yazdım rekabeti kizistiralim bully artık telefonla bilgisayarı hackleyecek
SjsjsjjsjjsjsTamam o konulara girmeyelim ṣimdi onlar geçmiș bitmiṣ
(Gerci hatırlaman ve desteği kesmen için iyi oluyor hatırlaman ama ben fairplay isterim)
Sjsjsjjsjjsjs
Ya bu ne biçim savaşher yol mübah diyorsunuz yani
Ben ona sadece 5-10 konu vereceğim. Geri kalan kendi mesajları olur. Zamanında sanada yardımcı olmuştum
Aha sende cirkeflestin. Şaka şaka.Tamam o konulara girmeyelim ṣimdi onlar geçmiș bitmiṣ
(Gerci hatırlaman ve desteği kesmen için iyi oluyor hatırlaman ama ben fairplay isterim)
------
Yorum yok bu hafta o konuda
Cirkeflesti bunlar bir ben kaldım masum. Birazdan kurpiyere derdimi anlatacam muhtemelen Rus Ukrayna kökenli olacak anlamayacakSjsjsjjsjjsjs
Ya bu ne biçim savaşher yol mübah diyorsunuz yani
Ben ona sadece 5-10 konu vereceğim. Geri kalan kendi mesajları olur. Zamanında sanada yardımcı olmuştum
Aha sende cirkeflestin. Şaka şaka.
Cirkeflesti bunlar bir ben kaldım masum. Birazdan kurpiyere derdimi anlatacam muhtemelen Rus Ukrayna kökenli olacak anlamayacak
Yok ya pek hayat değil. Paran varsa oynarsna mutlulular kurpiyerler. Kurpiyerler ard arda kazandıkça daha da güzelleşiyorHayatını yaṣıyorsun valla
Yok ya pek hayat değil. Paran varsa oynarsna mutlulular kurpiyerler. Kurpiyerler ard arda kazandıkça daha da güzelleşiyor
Teşekürler umarım iyi dileğin tutar en sevdiğim denk gelir 💫🤓Kazandıkça gözler de bayram ediyor diyorsun anladım. Bol ṣans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?