Fav10 Haftanın Üyeleri | 12-18 Aralık 2022

Bende 6 konu açmışım ama hit sayım yok acaba neden belki bir yanlışlık olmuştur.🤔

Konu ilgili birimlerimize (@bazinga'nın yapılacak işler hafızasındaki bazı segmentler) aktarıldı, tez zamanda çözeceğiz inşallah.

Birden fazla kişide olmuş. Birazcık olsun en azından sadece bana karşı yapılan bir eylem olmadığı için içim rahatladı ama tabi o hiti görüp bir kaç saniyelik sevinçten mahrum olmak istemem

Birden fazla kişide olmuş. Birazcık olsun en azından sadece bana karşı yapılan bir eylem olmadığı için içim rahatladı ama tabi o hiti görüp bir kaç saniyelik sevinçten mahrum olmak istemem
Kesin çok yanlış verileri çekiyoruzdur. Kişi bazlı bir şey yoktur.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Kesin çok yanlış verileri çekiyoruzdur. Kişi bazlı bir şey yoktur.
Eskiden fazla kurcalamayı sevdiğim için çok fazla farkedip belirtirdim, pazar günü misal açılan konular yeni haftaya herzaman eklenirdi.
Favori üyeykende kapalı kapılar ardında açılan çok konunuzu farkederdim

Forum eskiye göre bazı değişiklikler hissettim ama etkinlikten dolayı kurcalamaya fırsatım olmadı. Eski enerjimde çok yok gerçi

Reactions: 12.Adam and bazinga
Haftalardır hit listesi aynı liste olarak yayınlanıyormuş kimse de çıkıp bu geçen haftanın aynısı dememiş.

Şimdi düzelttim, gelecek haftadan itibaren güncel liste gelecek.
@dosimosi
Eee herkes Dosi değil hemen farketsin
banlı Alos’un 2 hiti olup benim 0 hit şüphelendirmişti zaten

@Sherlock bey 2 hafta açmamış ve o aradan sonra açıldıktan sonraki süreçten şimdiye kadar hep aynı liste olmuş
belkide sebebi o araydı:

Reactions: Sherlock and Dosi
Haftalardır hit listesi aynı liste olarak yayınlanıyormuş kimse de çıkıp bu geçen haftanın aynısı dememiş.

Şimdi düzelttim, gelecek haftadan itibaren güncel liste gelecek.
@dosimosi
Bu noktada bir öz eleştiri yapmam lazım… Gözlerimi Allah affetsin.

Hepsi bizim şimşir @Sherlock yüzünden
Sayın adminin arka planda çalıştırdığı kodda bir takım sıkıntılar olmuştur diye düşünmekteyim, 350 yıl boyunca bu konuları açmayıp sonrasında tekrar açsak bile etki edecek bir sistemimiz yok çünkü.

Hadi oradan,lan bırak... Başkasına yuttur bu hikayeleri...
@dosimosi

Reactions: Dosi
@Sherlock geçen haftanın enlerini bugün fırlat kaybolmasın. Göreyim artık kendimi listede, bakalım yapılmış mı

Reactions: 12.Adam