Fav10 Haftanın Üyeleri | 12-18 Aralık 2022

bana komplo mu var? 😱 hit listesinde neden yokum? @bazinga @Sherlock

Konu ilgili birimlerimize (@bazinga'nın yapılacak işler hafızasındaki bazı segmentler) aktarıldı, tez zamanda çözeceğiz inşallah. :A

Tom Hanks Space GIF by TV4

Bende 6 konu açmışım ama hit sayım yok acaba neden belki bir yanlışlık olmuştur.🤔

Konu ilgili birimlerimize (@bazinga'nın yapılacak işler hafızasındaki bazı segmentler) aktarıldı, tez zamanda çözeceğiz inşallah. :A

Tom Hanks Space GIF by TV4
Birden fazla kişide olmuş. Birazcık olsun en azından sadece bana karşı yapılan bir eylem olmadığı için içim rahatladı ama tabi o hiti görüp bir kaç saniyelik sevinçten mahrum olmak istemem :A

Birden fazla kişide olmuş. Birazcık olsun en azından sadece bana karşı yapılan bir eylem olmadığı için içim rahatladı ama tabi o hiti görüp bir kaç saniyelik sevinçten mahrum olmak istemem :A
Kesin çok yanlış verileri çekiyoruzdur. Kişi bazlı bir şey yoktur. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Kesin çok yanlış verileri çekiyoruzdur. Kişi bazlı bir şey yoktur. :A
Eskiden fazla kurcalamayı sevdiğim için çok fazla farkedip belirtirdim, pazar günü misal açılan konular yeni haftaya herzaman eklenirdi.
Favori üyeykende kapalı kapılar ardında açılan çok konunuzu farkederdim :A
Forum eskiye göre bazı değişiklikler hissettim ama etkinlikten dolayı kurcalamaya fırsatım olmadı. Eski enerjimde çok yok gerçi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
Haftalardır hit listesi aynı liste olarak yayınlanıyormuş kimse de çıkıp bu geçen haftanın aynısı dememiş. :A

Şimdi düzelttim, gelecek haftadan itibaren güncel liste gelecek. :Z @dosimosi
Eee herkes Dosi değil hemen farketsin :A banlı Alos’un 2 hiti olup benim 0 hit şüphelendirmişti zaten :A
@Sherlock bey 2 hafta açmamış ve o aradan sonra açıldıktan sonraki süreçten şimdiye kadar hep aynı liste olmuş :A belkide sebebi o araydı:
F604D283-DCF0-46C9-8BC5-A6F2180C17A8.jpeg

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Sherlock and Dosi
Haftalardır hit listesi aynı liste olarak yayınlanıyormuş kimse de çıkıp bu geçen haftanın aynısı dememiş. :A

Şimdi düzelttim, gelecek haftadan itibaren güncel liste gelecek. :Z @dosimosi
Bu noktada bir öz eleştiri yapmam lazım… Gözlerimi Allah affetsin. :A
Eee herkes Dosi değil hemen farketsin :A banlı Alos’un 2 hiti olup benim 0 hit şüphelendirmişti zaten :A
@Sherlock bey 2 hafta açmamış ve o aradan sonra açıldıktan sonraki süreçten şimdiye kadar hep aynı liste olmuş :A belkide sebebi o araydı:
Hepsi bizim şimşir @Sherlock yüzünden :A
Sayın adminin arka planda çalıştırdığı kodda bir takım sıkıntılar olmuştur diye düşünmekteyim, 350 yıl boyunca bu konuları açmayıp sonrasında tekrar açsak bile etki edecek bir sistemimiz yok çünkü. :A

Bu noktada bir öz eleştiri yapmam lazım… Gözlerimi Allah affetsin. :A

Sayın adminin arka planda çalıştırdığı kodda bir takım sıkıntılar olmuştur diye düşünmekteyim, 350 yıl boyunca bu konuları açmayıp sonrasında tekrar açsak bile etki edecek bir sistemimiz yok çünkü. :A
Hadi oradan,lan bırak... Başkasına yuttur bu hikayeleri... :A @dosimosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Sherlock geçen haftanın enlerini bugün fırlat kaybolmasın. Göreyim artık kendimi listede, bakalım yapılmış mı :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam