Fav10 Haftanın Üyeleri | 11 Kasım - 17 Kasım 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Iyyy o yerden bitme halinle senvmi korkutacan @Dosi o öyle bir korkutur ki ruhun duymaz bee :A

@12.Adam @serhatt @tekin @Royal Highness @MasacRE @Yakamoz-Asi @Bully @cookies

Boşuna avutma kendini @xemrexxx
Bunun alfabe ile alakası yok, önce o mesaj sayısını yakalayan yukarda oluyor. Reaksiyon kısmındaki sıralamada ona bakıyor :A
Kim kimi korkutuyor geçen bazı arkadaşlar gördü :A @Yakamoz-Asi @Bully
@xemrexxx anca lafta. Gerçeğe gelirsek, korkuyu Dosi salar. Tartışmaya kapalı :A

@xemrexxx anca lafta. Gerçeğe gelirsek, korkuyu Dosi salar. Tartışmaya kapalı :A
lo @Dosi gacısı pompy reyizin dizilerindeki kötü cadılar gibi yani görünüş olarak korkutabilir ama icraatta bişi olmaz ayol isveçte yaşıyor ben türkiyede yani nasıl korkutsun beni o monoton ülkesinde ne öğrenmiştir ki zaten korkutacak :A
------

O totosunu kaldırana kadar @Dosi yapacağını yapar zaten :A
sen bastonunu al anca yürürsün bunak :A

lo @Dosi gacısı pompy reyizin dizilerindeki kötü cadılar gibi yani görünüş olarak korkutabilir ama icraatta bişi olmaz ayol isveçte yaşıyor ben türkiyede yani nasıl korkutsun beni o monoton ülkesinde ne öğrenmiştir ki zaten korkutacak :A
------

Peki bu senin mantık ile sen beni nasıl korkutmuş olabilirsin? :A
Ayrıca ben kanıtladım geçenlerde sen çabalama artık :A

------

@Dosi geri adım attırıyor mu, attırıyor. Bu yüzden ne desen boş :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and xemrexxx
Peki bu senin mantık ile sen beni nasıl korkutmuş olabilirsin? :A
Ayrıca ben kanıtladım geçenlerde sen çabalama artık :A
ay neyse uzatmıcam yukarıdaki mesajda türkiyede sıralamanın iki şekilde yapıldığını söylemiştim; alfabetik olarak yapılmadığı belli olduğuna göre doğum tarihine göre yapılmış demek ki yani @serhatt tan gencim demek bu, kart şey bana laf ederse bu konuyu hatırlatırım sonuçta yönetim demiş serhata yaş olarak büyüksün diye :A
------

@Dosi geri adım attırıyor mu, attırıyor. Bu yüzden ne desen boş :A
ayol geri attırması önemli değil bir zamanlar darksaal deniz maruluna; @Yakamoz-Asi de pompy reyize forumu dar etmişti yani makamlar mevkiler geçici ; ben kalıcıyım :A

ay neyse uzatmıcam yukarıdaki mesajda türkiyede sıralamanın iki şekilde yapıldığını söylemiştim; alfabetik olarak yapılmadığı belli olduğuna göre doğum tarihine göre yapılmış demek ki yani @serhatt tan gencim demek bu, kart şey bana laf ederse bu konuyu hatırlatırım sonuçta yönetim demiş serhata yaş olarak büyüksün diye :A
------

ayol geri attırması önemli değil bir zamanlar darksaal deniz maruluna; @Yakamoz-Asi de pompy reyize forumu dar etmişti yani makamlar mevkiler geçici ; ben kalıcıyım :A
Forum kuralı deniyor sen hala boş zırvalarla kafa açıyorsun ayol, konudaki mesajları okudum da herkes senin ağzının payın öyle güzel vermiş ki bana gerek kalmamış naniko sana. :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xemrexxx
------

@Bully @Dosi
d0306d3ba4c53f0972b55f34f3017d14.jpg