Fav10 Haftanın Üyeleri | 11 Kasım - 17 Kasım 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Iyyy o yerden bitme halinle senvmi korkutacan @Dosi o öyle bir korkutur ki ruhun duymaz bee

@12.Adam @serhatt @tekin @Royal Highness @MasacRE @Yakamoz-Asi @Bully @cookies

@xemrexxx anca lafta. Gerçeğe gelirsek, korkuyu Dosi salar. Tartışmaya kapalı

@xemrexxx anca lafta. Gerçeğe gelirsek, korkuyu Dosi salar. Tartışmaya kapalı
lo @Dosi gacısı pompy reyizin dizilerindeki kötü cadılar gibi yani görünüş olarak korkutabilir ama icraatta bişi olmaz ayol isveçte yaşıyor ben türkiyede yani nasıl korkutsun beni o monoton ülkesinde ne öğrenmiştir ki zaten korkutacak

------

O totosunu kaldırana kadar @Dosi yapacağını yapar zaten
sen bastonunu al anca yürürsün bunak

Peki bu senin mantık ile sen beni nasıl korkutmuş olabilirsin?

Ayrıca ben kanıtladım geçenlerde sen çabalama artık

@Dosi geri adım attırıyor mu, attırıyor. Bu yüzden ne desen boş

Reactions: Dosi and xemrexxx
Peki bu senin mantık ile sen beni nasıl korkutmuş olabilirsin?

Ayrıca ben kanıtladım geçenlerde sen çabalama artık
ay neyse uzatmıcam yukarıdaki mesajda türkiyede sıralamanın iki şekilde yapıldığını söylemiştim; alfabetik olarak yapılmadığı belli olduğuna göre doğum tarihine göre yapılmış demek ki yani @serhatt tan gencim demek bu, kart şey bana laf ederse bu konuyu hatırlatırım sonuçta yönetim demiş serhata yaş olarak büyüksün diye

------

@Dosi geri adım attırıyor mu, attırıyor. Bu yüzden ne desen boş
ayol geri attırması önemli değil bir zamanlar darksaal deniz maruluna; @Yakamoz-Asi de pompy reyize forumu dar etmişti yani makamlar mevkiler geçici ; ben kalıcıyım

Forum kuralı deniyor sen hala boş zırvalarla kafa açıyorsun ayol, konudaki mesajları okudum da herkes senin ağzının payın öyle güzel vermiş ki bana gerek kalmamış naniko sana.

Reactions: Dosi and xemrexxx
Forum kuralı deniyor sen hala boş zırvalarla kafa açıyorsun ayol, konudaki mesajları okudum da herkes senin ağzının payın öyle güzel vermiş ki bana gerek kalmamış naniko sana.
zattiri zottik işle datlum
gazoz kapaklarını biriktirip belediyeye verirsin her zamanki gibi

Reactions: serhatt

@Bully @Dosi