Fav10 ''Gecenin Anketi' / 26.10.2017 / Aldatılma

Duygusal aldatılma mı, cinsel aldatılma mı sizi daha çok yaralar?

• Fikrim yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Cinsel aldatma tek gecelik oluyor ortalamaya bakarsak ve duygusal açıdan pek yok
Yani ikisi de aynı şey değil gibi ortalamaya bakarsak
Evet uzun bir cevap yaz bakalım
Olmaz öyle şey cinsellik duygusal bir şeydir ama amaç sadece kendini tatmin etmekse onu benle de yapabilir. Eğer kişi karşısındaki insana açıyorsa kapılarını demek ki ben onun anahtarı olamamışım demektir

Cinsel aldatmalarda özellikle erkek ortalamaya bakarsak duygusal değilde sex mantığında hareket ediyor. Kadınlar için dediğim geçerli bence. Aldatınca ikisi de olur ama erkeklerde tek bir hedef vardır

1991 doğumlusunuz ve 2nizde doğal sarışınsınız ve evde kaldınız.

Ay düğün olsa da gelsen buraya, 2 göbek atardık karşılıklı.
Ben mesleğimi elime alınca ablan evlensin

1991 doğumlusunuz ve 2nizde doğal sarışınsınız ve evde kaldınız.

Ay düğün olsa da gelsen buraya, 2 göbek atardık karşılıklı.
İkinizde aynısınız biraz o yüzden
Ama ablası bence senden erken evlenir diyorum ben.
@Ahmed
hhaha aa ablanla yaşıtız demek ne güzel
ama ben çakma şarısınım malesef orjinal siyah

ablanın inş peşinde sağlıklı insanlar kşuyordur bende olduğu gibi @destere türleri koşmuyordur inş

Ablası seçici
Sende de biraz var seçicilik ama sen ailenin onay verdiği ile evleneceksin.
Giresun'da öyle çünkü hele baban hayır derse o iş biter yani.

Cinsel aldatmalarda özellikle erkek ortalamaya bakarsak duygusal değilde sex mantığında hareket ediyor. Kadınlar için dediğim geçerli bence. Aldatınca ikisi de olur ama erkeklerde tek bir hedef vardır
Ben bu dediğine katılmıyorum her erkek bu düşüncededir demek yanlış bir kanı bence. Eğer dediğin şey doğru olsaydı genelev dediğimiz yerlere gitmeyen erkek kalmazdı. Sadece bizim ülkemizde erkek hegemonyası mevcut olduğundan misal aç bakim oğlum bıbışını abiler görsün ile başlayan bir serüven bu. Ben nasıl buralara geldim

Ablası seçici
Sende de biraz var seçicilik ama sen ailenin onay verdiği ile evleneceksin.
Giresun'da öyle çünkü hele baban hayır derse o iş biter yani.
Bende seçiçiyim tabikide ne çıkma teklifleri ne evlenme teklifleri red ettim öyle her gelene şey etmiyoruz zaten 4 yıla yakındır kimseyle aşkta yaşamadım bu saatten sonra flort yakışmaz bana @Ahmed in ablasıda öyledir

Aynen aynen. Bi yaştan sonra öyle olunuyor.

Ay bak ben evli mutlu çocuksuzum Shamkhal ile, siz 26 yaş hala tık yok.

2019'da nişan. 2020'de evlilik derken seni uğurlayalım artık

her ikisi de tabii ki bu konular da kıskancımdır ve güven sorunu yaşıyorum, öyle bir şey başıma gelse çok yaralanırım ve asla affetmem. Ayrıca cinsel aldatma denince sevdiğin seni o konuda tatmin edemiyor ki aldatma gereği duyuyorsun ki bu ben de mümkün olacağını sanmıyorum.

Bence duygusal. Cinsel aldatmanın telafisi olur sende onu başkası ile aldatırsın olur biter ama duygusal aldatma tam salaklar yerine konmaktır hiç bir telafisi yok