GECENİN ANKETİ
Canınızdan çok sevdiğiniz eşiniz yada sevgilinizin sizi aldattığını öğrendiniz. Peki Duygusal aldatılma mı, cinsel aldatılma mı sizi daha çok yaralar?
DÜŞÜNCELERİNİZ?
Bir yılda fikirlerinin değişmesi ilginç.Cinsel. O en kötüsü bana göre.
Ama aldatılmanın en her hali kötü o ayrı.
Forumun tek couple olarak bizim cevaplar önemli tabiiski@Shamkhal
Bence demişim işte fikrini söyle bakayım
cinsel aldatılma nedir yavCinsel. O en kötüsü bana göre.
Ama aldatılmanın en her hali kötü o ayrı.
Forumun tek couple olarak bizim cevaplar önemli tabiiski@Shamkhal
Aşk geçici bir süre. Aşktan sonra kişiler birbirine ne kadar tatmin ederse o kadar devam eder. + saygı ve sevgi birde.Aska falan inanmiyorum. Hepsi cinsel, hepsi o kapiya cikiyor. Yaratan oyle bir hormon vermis ki bi yerden sonra ister istemez her sey o yöne dogru kayiyor.
1 yıl önce ne demiştim ki?Bir yılda fikirlerinin değişmesi ilginç.
Noktalı kısımda küfür kast ettin sandımBir yılda fikirlerinin değişmesi ilginç.
Sen iyi bilirsin.1 yıl önce ne demiştim ki?
Giresunluların sinirlenince deli olduklarını ben çok iyi biliyorum merak etmeNoktalı kısımda küfür kast ettin sandım
ozaman bence işaretledim ben aldatamılmanın hertürlüsüne kesinlikle şans falan tanımam cnm vurup bizim köydeki ormanlardan birine bile gömdürebilirim babamlara okadar acımam@pompy in rıza babaları yok gerçek hayatta adamı bulup çıkarsın
Namus bu lazlarda sadece kadında yoktur namus erkekte namusunu koruyacak yoksa başına gelecekler belliSen iyi bilirsin.
Giresunluların sinirlenince deli olduklarını ben çok iyi biliyorum merak etme@Ahmed
Nedense zaten o silah bir piyasaya çıkıyor GiresundanNamus bu lazlarda sadece kadında yoktur namus erkekte namusunu koruyacak yoksa başına gelecekler belli
hahah yani cnm sen aldatmıssın hadi boşan demezler damata vurur gömerlerNedense zaten o silah bir piyasaya çıkıyor Giresundan
Cinsel aldatma tek gecelik oluyor ortalamaya bakarsak ve duygusal açıdan pek yokZaten bir insan cinsel olarak aldatmışsa otomatikman duygusal olarak da aldatmış oluyorO kişiyle yatağa girmişse zaten benimle olan duygusunu kaybetmiştir o şırfıntı.Alırdm silahı ağır çekimde tarardım ikisini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?