Kirsten Dunst'ı biz güzeller etkinliğine almadık mı yaŞu kıyafetiyle mutlaka yer almalıydı yarışmada... @Dosi
Ben de yeni fark ettim Utku beyciğim, tam olarak bu kıyafetiyle yer almalıydı kendisi.
Kirsten Dunst'ı biz güzeller etkinliğine almadık mı yaŞu kıyafetiyle mutlaka yer almalıydı yarışmada... @Dosi
Aynen Şerlok beyciğim orada da beraberlerdiBen de yeni fark ettim Utku beyciğim, tam olarak bu kıyafetiyle yer almalıydı kendisi.Bu arada bu ikili Fargo'nun ikinci sezonunda karı-koca değiller miydi, gerçek hayatta da öyleymiş sanırım. Şaşırdım.
Aynen Şerlok beyciğim orada da beraberlerdiOrada mı tanışmışlar acaba yoksa öncesinde mi evlilermiş
Ne biçim Şerloksun sen be kardeşimBilmiyorum ki Utku beyciğim, detaylı araştırmadım.
Ne biçim Şerloksun sen be kardeşim
Bu önemli bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler Şerlok beyciğimFargo setinde tanışmışlar 2016 yılında, sonrası birlik beraberlik Utku beyciğim.
Assolistler en son çıkar ama beni hiç şeapmayın. Yine de yaparım belki bugün, bakalım. Foruma sürekli girip çıkmıyorum da, meşgulüm.@Araf 82 milyon tek yürek oyları kullanmanı bekliyoruz, galibiyeti de aldın zaten bu moralle oyları kullanırsın inşallah.
@Tolstoyevski @Angelica @Araf oylarınız bekliyor, siz kalmışsınız sona.
@sokak sanati senin de oyuncular olmuş ama film oylaması gelmemiş.İnşallah gelip oylarsın.
Verebilirsin hala, ultra assolist @Araf'ı bekliyoruz.2 gün geçti galiba. Oy vereyim mi her ihtimale karşı
Verebilirsin hala, ultra assolist @Araf'ı bekliyoruz.
Tamam tamam, yarın gündüz halledeceğim.
Şu anda gece ve birazdan uyuyacağım, internet şu anda gelip gidip duruyor ve şu an bu satırları mobilden yazıyorum. Detay verdireceksin illa.Hala yarın gündüz halledeceğim diyor, inanılmaz bir üşengeçlik seviyesi bu ya.Hayır yapacağı şey de dünyanın en uzun süren işi sanki, beş dakika sürmüyor.
https://giphy.com/3NtY188QaxDdC
Oylarımı kullandım. Yorumlamadığım ama izleyince yorumlayacağım, muhtemelen çok iyi olduğunu düşündüğüm filmlere ve o filmlerdeki oyunculara da oy kullandım.
Oy kullanmama çok şaşırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?