Fav10 Film Kulübü 9. Sezon | 2. Hafta Oylaması

Hangi 6 film?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
İki film daha bonus olarak izleyebiliriz, sorun yok.

Reactions: bazinga
Yeni gelecek olan bütün filmleri listeledim, film izlemeye hazırım. Eskilerden bir tek "One Day" kaldı. "One Day" olmak üzere geriye kalan bütün filmleri izleyeceğim.

Yeni gelecek olan bütün filmleri listeledim, film izlemeye hazırım. Eskilerden bir tek "One Day" kaldı. "One Day" olmak üzere geriye kalan bütün filmleri izleyeceğim.
Bir an bütün filmleri izlediğini ilan ediyorsun sanıp heyecanlanmıştım.
Başlamak işin yarısı tabii bekliyoruz heyecanla filmlere yorumları.

İlk 4 filmin konusunu açtım ben de, itiraz gelmediğine göre diğer 4 filmin de konusunu açıyorum az sonra.

Bir tek Invictus'u izlediğimi hatırlıyorum da, yorum ya da herhangi bir şey yapmadığım için ve kaydetmediğim için "izledim" diye, filmi de baştan sona hatırlayamıyorum. Sevdiğimi hatırlıyorum da, gerisi yok işte. Mandela ile sahneleri az çok hatırlıyor gibiyim, o kadar.

Diğerlerini de aç tabii, sorun yok. Kimse de itiraz etmez. İzleyen izler geçer, yorumlar. Sürelerine göre ayarladım filmleri, öyle izleyeceğim. Sadece üçü iki saat değil, geri kalan filmler iki saatin üzerinde.

Benim için sıkıntı olmaz izlerim ben filmleri uyarım ne denirse
diğer sezonun oylarını vereyimde çıksın aradan

Bu etkinlik biter bitmez 10.Sezona mi geçilecek üst üste 3 sezon olarak forum rekoru olmuş olacak sanırım?
@bazinga
Galiba öyle olacak, işe başlama ihtimali var ama yine de haftada 3 film her türlü izlenir. Katılım olduğu sürece üst üste 3 sezon da yaparız 5 sezon da. Gayet iyi oluyor bu şekilde önemli filmleri birlikte izlemek.

Reactions: Tolstoyevski

Eski senelerdeki gibi karma senelerden olma ihtimali var mı peki, sonuçta aynı sene çıkmış filmlern hepsi iyi olmuyor malum

Eski senelerdeki gibi karma senelerden olma ihtimali var mı peki, sonuçta aynı sene çıkmış filmlern hepsi iyi olmuyor malum
10. sezon 90'lar karması olacak zaten.

11. sezon ne olur bilmiyorum şimdiden ama zaten bu sezon da 2008 ve 2009 karışık. İki yılda çıkmış en iyi filmlerden (çok aşırı popüler olanlar hariç) seçmece bunlar. Bu şekilde yıl yıl geriye doğru gitmek güzel bir strateji bence.

90'lar ise zaten bir başka anlamda başyapıt etkinliği olacak demektir eğer kült yapımlar seçilirse 😱
Filmlerin neredeyse hepsini eğitim amaçlı İng alt yazılı izlediğim için başyapıtları da bu vesileyle rahatça ikici kez izleyebiliyorum daha önceki başyapıt etkinliğinin aksine o yüzden 90'lara daha katılım gösteririm gibi.

Başyapıtta olanlar hariç olacak tabii. Shawshank, Pulp Fiction falan beklemeyin.

Haziran'da katılmayabilirim film etkinliğinize. Ya ülke dışında olurum yada buralardaysam bilgisayar okula bırakılırsa izleme imkanım olmaz😊 ha hemen 1 Haziran'da filmler netleşmiş olursa yada başlanırsa ikinci haftası okul bitmeden izleyebilirim bir kaç film.

Fargo izlemeyen azdır Barton Fink olabilir.
"The Big Lebowski" de var. Yine izleyen vardır da, bu film de iyi olabilir. Gerçi 90'ların sonuna denk geliyor da, sorun olmaz sanırım.

Adamlarda John Goodman aşkı var, burada da oynatmışlar. Jeff Bridges, Steve Buscemi gibi oyuncular da var. Farklı bir kafa gibi duruyor film.

Ülke dışında olunabiliyor mu Haziran’da?
1 Haziran’da belli olur aksilik çıkmazsa.

Reactions: Dosi
The Big Lebowski daha önce bir etkinlikte yer almıştı zaten.

Reactions: Araf