Fav10 Film Kulübü 7. Sezon Film Seçimi A Grubu

Hangi ikisini izlesek daha iyi olur?

• A Bronx Tale

Oy: 3 42.9%
  • Eyes Wide Shut

Oy: 5 71.4%
  • Exam

Oy: 1 14.3%
  • The Damned United

Oy: 2 28.6%
  • I Am Sam

Oy: 1 14.3%
  • Submarino

Oy: 0 0.0%
  • Chaplin

Oy: 2 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    7

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,341
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Gelecek hafta 7.si başlayacak olan Fav10 Film Kulübü'nde 6 film doğrudan bir önceki etkinlikte en çok film izleyen 6 kişinin tercihleriyle belirlendi / belirleniyor. Geriye kalan 4 film ise gelen önerilere göre iki grup halindeki oylamalar sonucu belirlenecek.

Bu grupta en çok oy alan iki film etkinliğimizde yer alacak.

Filmleri tanıyalım...

A Bronx Tale

Usta aktör Robert De Niro'nun iki yönetmenlik denemesinden ilki ve daha başarılı olanı...

Eyes Wide Shut

Efsane yönetmen Stanley Kubrick'in ölmeden önce çektiği son film. Tom Cruise ve Nicole Kidman başrollerde...

Exam

İlgi çekici bir gerilim filmi, genç yönetmenin ilk filmi niteliğinde.

The Damned United

The Danish Girl, Les Misérables, The King's Speech filmlerinin yönetmeni Tom Hooper'ın daha az bilinen futbol filmi.

I Am Sam

Sean Penn'e Oscar adaylığı getiren, Dakota Fanning'i parlatan yapım...

Submarino

The Hunt'ın yönetmeninden, Danimarka yapımı bir film...

Chaplin

Robert Downey Jr. efsane aktör, yönetmen, senarist, bestekar Charlie Chaplin'i oynadı ve Oscar adayı oldu...

@MEnes @sürgünüm @Yiğitt @Danger UA! @Tolstoyevski @Çiğdem- @Forumdash @gundix123 @berkann @MasacRE- ve etkinliğe katılmak isteyen herkes...

Eyes Wide Shut (İzledim ama bir kez daha izlenmeye değer üstad Kubrick'in başyapıtı. :) )
Chaplin (Robert Downey Jr.'a Oscar adaylığı kazandıran film. Merak ettirdi performansı. )

Eyes Wide Shut, A Bronx Tale dedim. Kubrick'ten kötü film çıkmamıştır muhtemelen. Diğerinde ise Robert de Niro oyunculukta gösterdiği performansı yönetmenlikte de gösterebilmiş mi merak ettim o yüzden seçtim :)

Exam filminin aday oluşu sevindirici, tabi seçilip birlikte izlersek daha bir sevindirici olur. :D İlk oyum ona gitti. Diğer oyum da Günaha Davet ile ikilemde kalsam da Benim Adım Sam filmine gitti. :)

Chaplin filmlerini sevmiyorum, içimi karartıyor. Seçilse de izlemeyeceğim zaten. :X

Exam filminin aday oluşu sevindirici, tabi seçilip birlikte izlersek daha bir sevindirici olur. :D İlk oyum ona gitti. Diğer oyum da Günaha Davet ile ikilemde kalsam da Benim Adım Sam filmine gitti. :)

Chaplin filmlerini sevmiyorum, içimi karartıyor. Seçilse de izlemeyeceğim zaten. :X
Chaplin nasıl içini karartıyor ya Chaplin sevmeyen birini ilk defa görüyorum. :D

Ayrıca bu film kendi filmi değil onun biyografisi ve tür itibariyle epey farklı. :):)

Chaplin nasıl içini karartıyor ya Chaplin sevmeyen birini ilk defa görüyorum. :D

Ayrıca bu film kendi filmi değil onun biyografisi ve tür itibariyle epey farklı. :):)
İşin içinde ben varsam şaşırmamak lazım. :D

Ne bileyim TV2'de bir ara veriyorlardı işte nasıl sıkıcı, nasıl sıkıcı. :(

İşin içinde ben varsam şaşırmamak lazım. :D

Ne bileyim TV2'de bir ara veriyorlardı işte nasıl sıkıcı, nasıl sıkıcı. :(
Diyecek söz bulamıyorum her gün izlesem yine sıkılmam herhalde. Belki daha az iyi olan filmlerinden birinin nispeten durağan bir yerine falan rastlamışsındır. Ya da öyle konsantre olmadan bakmışsındır. :D

Diyecek söz bulamıyorum her gün izlesem yine sıkılmam herhalde. Belki daha az iyi olan filmlerinden birinin nispeten durağan bir yerine falan rastlamışsındır. Ya da öyle konsantre olmadan bakmışsındır. :D
Valla bilemiyorum, seçilsin bakalım filmler. Ne ara başlayacak daha? (b)

Haziran da başyapıt 2 yok mu?

Exam hariç tüm adaylar çok iyi filmler. Açıkçası aday olan filmlerin çoğunu ben önerdiğim için ikilemde kaldım. :D

İlk oyum efsane film Eyes Wide Shut'a gitti. 2. oyum da A Bronx Tale filmine gitti çok iyi filmdir.

Benim en çok izlemek istediğim filmler The Damned United ve Chaplin. Oylarımı da onlara kullandım. Diğer filmlere de hayır demem üçüncü seçim hakkım olsa Eyes Wide Shut seçerdim. Yalnız Kubrick filmi forum geneli için ağır kaçabileceğinden şüphelerim var o nedenle onu ilk ikiye almadım. :)

1. A Bronx Tale

2. Eyes Wide Shut
bu 2 filmi izlemiştim sadece ayy ama 10 yıl oldu sanırım ikisinide izlemeyeli birdaha göz atmış olurum ankettede önde gidiyorlar zaten :Z:Z:Z