Fav10 Film Kulübü 13. Sezon | 3. Oylama | Amerikan Filmleri

Hangi filmleri izleyelim? (Max 3 film)

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Ne?

Bir an ben mi kaçırdım diye baktım da Dardenne kardeşlerle ne alakası var bu filmin?
Pardon, Kelly Reichardt filmi. Aklımda Dardenne kardeşler olarak kalmış. First Cow'un yönetmenin filmiydi. Tarz olarak o yönetmene bağladım sanırım.

Reactions: bazinga
Reactions: Araf and bazinga
Reactions: Araf and Sherlock
İstemeye istemeye çoğunluk olan yere oy verdim

Umarım iyi bir film çıkar

Analyze This'in de seçileceğini düşünmüştüm ve izlemiştim, çok sonra izlemeyi düşünüyordum ve Little Children ile oy farkı azdı ama @Sherlock ile @Dosi'nin puanlarıyla fark açıldı. Muhtemelen @bazinga, sadece Little Children'ın konusunu açacak.

Reactions: Dosi
Ben 2-3 film seçilir diyordum bu oylamadan ama anlaşılan çoğu oylamada tek film seçme şeklinde ilerleyeceğiz.

Reactions: Araf
Ben 2-3 film seçilir diyordum bu oylamadan ama anlaşılan çoğu oylamada tek film seçme şeklinde ilerleyeceğiz.
Daha iyi. Çok fazla filmin seçilmesi demek, kalitenin düşme ihtimalinin doğması demek. Kalitenin düşme ihtimali azalacak böylece.

Yine mi aynısı oldu 🤦🏻‍♀️ @bazinga
Ne yapalım. İlk film zamanından ders alsaydın
@bazinga
Oylamanın sonu bekle. Çok boş vaktin varsa dizi izle

------

Daha iyi. Çok fazla filmin seçilmesi demek, kalitenin düşme ihtimalinin doğması demek. Kalitenin düşme ihtimali azalacak böylece.
En son izlediğiniz film kısmına atarsın yorumu. İlla puana girmek zorunda değil

Arada kaliteli başka filmleri de kaçıracağız diye korkuyorum ama şu ana kadar kalite açısından şahane gidiyoruz cidden. Devamı da böyle olur inşallah.