-potterhead-
Favori Üye
Tek film yetmez, etkinliğin tamamına katılım bekliyoruz.
Tek film yetmez, etkinliğin tamamına katılım bekliyoruz.
O bende de vardı. Filme ağırlık verdim, bu kez diziler azaldı. Orta yolu bulmak zor oluyor.((( Daha çok dizi bataklığındayım maalesef
Berbat bir denklem ya, bol kitap okuduğum dönemde de ne dizi ne film izleyebiliyorum meselaO bende de vardı. Filme ağırlık verdim, bu kez diziler azaldı. Orta yolu bulmak zor oluyor.
En güzeli 20-30 dakikalık kısa diziler izle, yanında da film izle. Kitabı da boşluklara sıkıştır, özellikle gündüz saatlere. Böyle yapmışlığım var, daha iyi oluyor.Berbat bir denklem ya, bol kitap okuduğum dönemde de ne dizi ne film izleyebiliyorum mesela
Gündüz pek kafam çalışmıyor açıkçası ya kafa gerektirmeyen sitcom tarzı işleri de ben sevmiyorum, beynimi kullanabildiğim saatler kısıtlı olduğu için böyle bir sıkıntı çekiyorum zatenEn güzeli 20-30 dakikalık kısa diziler izle, yanında da film izle. Kitabı da boşluklara sıkıştır, özellikle gündüz saatlere. Böyle yapmışlığım var, daha iyi oluyor.
O zaman gündüz değil, gece kitap oku ve sitcom tarzı dizi izlemen şart değil, o kadar süren komedi dışında diziler de var. Filme vakit ayırman sanırım epey zor görünüyor buradaki duruma bakarsak.Gündüz pek kafam çalışmıyor açıkçası ya kafa gerektirmeyen sitcom tarzı işleri de ben sevmiyorum, beynimi kullanabildiğim saatler kısıtlı olduğu için böyle bir sıkıntı çekiyorum zaten
Little White Lies, Un air de famille tarzı biraz, haliyle yine 4-5 puan arası gelebilir, ön yargı gibi olmasın da.The Beat That My Heart Skipped (2005) -> 1 Puan
The Spanish Apartment (2002) -> 2 Puan
Timbuktu (2014) -> 1 Puan
Little White Lies (2010) -> 2 Puan
A Woman Is a Woman (1961) -> 1 Puan
Zorlu bir oylama oldu.The Spanish Apartment ilk seçtiğimiz filmin yönetmenindenmiş. O nedenle kanaat notu kullanarak Little White Lies diyorum. Konusunu açacağım birazdan.
@Dosi bu senin eserin bu kez skoru değiştirebilirdin ama yine @Araf'a kaldık.
Seçilen filmler modumu düşürdüThe Beat That My Heart Skipped (2005) -> 1 Puan
The Spanish Apartment (2002) -> 2 Puan
Timbuktu (2014) -> 1 Puan
Little White Lies (2010) -> 2 Puan
A Woman Is a Woman (1961) -> 1 Puan
Zorlu bir oylama oldu.The Spanish Apartment ilk seçtiğimiz filmin yönetmenindenmiş. O nedenle kanaat notu kullanarak Little White Lies diyorum. Konusunu açacağım birazdan.
@Dosi bu senin eserin bu kez skoru değiştirebilirdin ama yine @Araf'a kaldık.
Hangi şanslı filmmiş o?Seçilen filmler modumu düşürdüdün yine baktım birine 34 dakika sonra kapadım
Umarım noktalamamışımdır sezonu
Burada seçilen filmmiş meğerseHangi şanslı filmmiş o?
Little White Lies'ı diyorsun. İlk yarım saati sarmaz tabii, sonradan sarıyor. Hep birlikte kalmaya başlıyorlar, öyle başlıyor aslında film. İlk yarım saati pilot bölüm gibi düşün.Burada seçilen filmmiş meğerse
Çok uzun bi de. Sarmayınca 2 saat daha boşa gitsin istemedim
Yok yok bana 34 dakkika yetti. 2 saat daha çekemem hem @bazinga 5 verip sevmemiş. Bu kez ondan önce ben bakınım sevmemiştim. Onun puanlara bakıp karar vermeye devamLittle White Lies'ı diyorsun. İlk yarım saati sarmaz tabii, sonradan sarıyor. Hep birlikte kalmaya başlıyorlar, öyle başlıyor aslında film. İlk yarım saati pilot bölüm gibi düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?