Fav10 Film Kulübü 13. Sezon | 10. Oylama | Fransız Filmleri

Hangi filmleri izleyelim? (2 veya 3 film seçmeniz önerilir)

• Chocolat (1988)

Oy: 0 0.0%
  • The Secret of the Grain (2007)

• Masculin Feminin (1966)

• Story of Women (1988)

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Berbat bir denklem ya, bol kitap okuduğum dönemde de ne dizi ne film izleyebiliyorum mesela :D
En güzeli 20-30 dakikalık kısa diziler izle, yanında da film izle. Kitabı da boşluklara sıkıştır, özellikle gündüz saatlere. Böyle yapmışlığım var, daha iyi oluyor. :D

En güzeli 20-30 dakikalık kısa diziler izle, yanında da film izle. Kitabı da boşluklara sıkıştır, özellikle gündüz saatlere. Böyle yapmışlığım var, daha iyi oluyor. :D
Gündüz pek kafam çalışmıyor açıkçası ya kafa gerektirmeyen sitcom tarzı işleri de ben sevmiyorum, beynimi kullanabildiğim saatler kısıtlı olduğu için böyle bir sıkıntı çekiyorum zaten :D

• Güldürdün
Reactions: Araf
Gündüz pek kafam çalışmıyor açıkçası ya kafa gerektirmeyen sitcom tarzı işleri de ben sevmiyorum, beynimi kullanabildiğim saatler kısıtlı olduğu için böyle bir sıkıntı çekiyorum zaten :D
O zaman gündüz değil, gece kitap oku ve sitcom tarzı dizi izlemen şart değil, o kadar süren komedi dışında diziler de var. Filme vakit ayırman sanırım epey zor görünüyor buradaki duruma bakarsak. :D

• Beğendim
Reactions: -potterhead-
The Beat That My Heart Skipped (2005) -> 1 Puan
The Spanish Apartment (2002) -> 2 Puan
Timbuktu (2014) -> 1 Puan
Little White Lies (2010) -> 2 Puan
A Woman Is a Woman (1961) -> 1 Puan

Zorlu bir oylama oldu. :A The Spanish Apartment ilk seçtiğimiz filmin yönetmenindenmiş. O nedenle kanaat notu kullanarak Little White Lies diyorum. Konusunu açacağım birazdan.

@Dosi bu senin eserin bu kez skoru değiştirebilirdin ama yine @Araf'a kaldık. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Araf

Zorlu bir oylama oldu. :A The Spanish Apartment ilk seçtiğimiz filmin yönetmenindenmiş. O nedenle kanaat notu kullanarak Little White Lies diyorum. Konusunu açacağım birazdan.

@Dosi bu senin eserin bu kez skoru değiştirebilirdin ama yine @Araf'a kaldık. :A
Little White Lies, Un air de famille tarzı biraz, haliyle yine 4-5 puan arası gelebilir, ön yargı gibi olmasın da. :A The Spanish Apartment üçlemenin ilk filmi. Üniversite dönemini hatırlatacak iyi bir filmdi, ona 6 puan verebilirdin belki. Cédric Klapisch'in yanlış filmi seçilmiş oldu, diğeri daha çok hitap ederdi belki. :A Aynı yönetmenden iki film birden koydun, birini koysaydın daha iyiydi. Belki diğer filme kalırdık. :A

Seçilen filmler modumu düşürdü :( dün yine baktım birine 34 dakika sonra kapadım :A
Umarım noktalamamışımdır sezonu :A

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: bazinga and Araf
Burada seçilen filmmiş meğerse :A
Çok uzun bi de. Sarmayınca 2 saat daha boşa gitsin istemedim :A
Little White Lies'ı diyorsun. İlk yarım saati sarmaz tabii, sonradan sarıyor. Hep birlikte kalmaya başlıyorlar, öyle başlıyor aslında film. İlk yarım saati pilot bölüm gibi düşün. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Little White Lies'ı diyorsun. İlk yarım saati sarmaz tabii, sonradan sarıyor. Hep birlikte kalmaya başlıyorlar, öyle başlıyor aslında film. İlk yarım saati pilot bölüm gibi düşün. :A
Yok yok bana 34 dakkika yetti. 2 saat daha çekemem hem @bazinga 5 verip sevmemiş. Bu kez ondan önce ben bakınım sevmemiştim. Onun puanlara bakıp karar vermeye devam :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Araf