Anladım zaten ama yine de mevzu sanat olduğu için açıklama yapma gereği duydum.Canım sıkkın, saracak birini arıyordum, şansıma sen çıktın karşıma
Anladım zaten ama yine de mevzu sanat olduğu için açıklama yapma gereği duydum.Canım sıkkın, saracak birini arıyordum, şansıma sen çıktın karşıma
İşlem tamamdır @Sherlock
Yooo hemen şuan kullandım oylarımı ve gayet sanatsal ödüller dağıttım...
Bana reddedemeyeceğim bir teklif yapman lazım bunun için...Yeter artık, sıvama be adam kendini...
bazinga'nın konusu sandım, daha az önce oy verdim ne çabuk sonuçlandı diye geçirdim aklımdanArkadaşlar oylama sona erdi, kazananlar için bir konu açıp duyuracağım. Katılım gösterdiğiniz için hepinize teşekkürler.
@bazinga @MEnes @MasacRE @Dosi @Aserat @mesmeso61 @Tolstoyevski @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @HeisenBerg @Özgür @-potterhead- @The_Erinch @Forumdash @xdragxx...
Arkadaşlar oylama sona erdi, kazananlar için bir konu açıp duyuracağım. Katılım gösterdiğiniz için hepinize teşekkürler.
@bazinga @MEnes @MasacRE @Dosi @Aserat @mesmeso61 @Tolstoyevski @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @HeisenBerg @Özgür @-potterhead- @The_Erinch @Forumdash @xdragxx...
bazinga'nın konusu sandım, daha az önce oy verdim ne çabuk sonuçlandı diye geçirdim aklımdan
bazinga'nın konusu sandım, daha az önce oy verdim ne çabuk sonuçlandı diye geçirdim aklımdan
Bildirmi görünce ben de o konu diye konuya girdim, acaba şu filme oy kullanın tavsiyesi için mi diye
ben mesajın son cümlesine gelince anca anladım diğer konu olduğunuBildirmi görünce ben de o konu diye konuya girdim, acaba şu filme oy kullanın tavsiyesi için mi diye