Fav10 Film Ödülleri (2016) Adayları Belli Oldu!

Kazananlar az sonra açıklanmaya başlanıyor. İlk kategorimiz En İyi Teknik Başarı. Hazır mısınız, tahminleri alabiliriz. :):)

Kazananlar az sonra açıklanmaya başlanıyor. İlk kategorimiz En İyi Teknik Başarı. Hazır mısınız, tahminleri alabiliriz. :):)

mad max furry road alacak ödülü artık oscardan talimliyiz bu tarz ödülleri kimseye kaptırmaz :))

Forumda fazla kişi yok galiba şu an bizim ekipten. Ben paylaşmaya başlıyorum ödülleri, gecenin ilerleyen saatlerinde çoğalırız herhalde. @sokak sanati mesela oyunculuk ödüllerine doğru gelir yine Oscar gecelerinde olduğu gibi. :D @gundix123 burada da uyumaz inşallah. :D

Neyse En İyi Teknik Başarı ödülünü takdim etmek üzere Lord of the Rings serisinde Gandalf olarak tanıyıp sevdiğimiz Ian McKellen sahneye çıkıyor...

ian-mckellen.jpg

Vee ödülü kazanan:

Ex Machina

Alex-Garland-Ex-Machina.jpg

İkinci olup ödülü kıl payı kaçıran film ise Star Wars: The Force Awakens oldu.

Sıradaki ödülümüz: En İyi Müzik Kullanımı

Tahminleri alabiliriz. :):)

En İyi Müzik Kullanımı ödülünü takdim etmek üzere sahneye Empire dizisi yıldızları Terrence Howard ve Taraji P. Henson geliyor...

TarajiTerrence_Empire_BG.jpg

Vee kazanan:

The Hateful Eight

hateful-eight-70-mm-roadshow-video.jpg

Bir sonraki ödülümüz: En İyi Prodüksiyon Tasarımı

Son düzenleme:
ex machina ve the hateful u kutluyoruz burdan hakettiler ve kazandılar tebrikler her iki filme

yalnız forumda ağırlaştı @OzaN bence gece devam etsen çok daha iyi :)

Forum hızı gayet iyi bende ama kimse yok forumda devam etmeyeceğim gelen olmazsa kısa süre içinde. :)

bende problemli şu anda ? iki saat önce sorun yoktu şu an bir mesaj yazmak 5 dakikamı alıyor ? habire hata veriyor :)