Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Tebrikler. İnşallah Fener gerçekte de bunları yapabilir :A

IMG_0079.jpegOyunda tesadüfün dibi @Bully @Dosi @12.Adam @xdragxx

@Bully Bochumla Newcastle elendim Beşiktaş yaktı neden newcastle a kendi sahanda kaybediyorsun deplasmanda 3-2 yendiler 6-4 penaltılarda yenildi Beşiktaş Tottenham’a elenen Beşiktaş’tı Zaten ligde 3-1 yendi Avrupa’da rahat bırak @Bully

Ben İngiliz takımlarına sürekli eleniyorum Shamrock rovers westham United’a elendim son 16 play off maçında Manchester United 0-0 Münih 1-1
Galatasaray 1-0 yendim son maç 3-3 Altay bayındır bana panter oldu adamlara tallaght stadyumunda 5 atak yaptım Altay bayındır asist yaptı 5-1 yenildim bendede biraz fenerlik var kendi sahamda yenemediğimi takımı deplasmanda durdurdum galiba munichi deplasmanda yenmiş olabilirim Bochum-Newcastle United’a elendim Bochum’u sonuncuydu sekizinci yaptım son haftada son hafta Dortmund’a şampiyonluk verdim Fenerbahçe ile de totenham’a yenildim @Bully @12.Adam @The_Erinch
------

@HollyDemon ☾☆

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: HollyDemon ☾☆
Profesyonelde herkese yeniildim gititm bir tek Trabzonu yendim Fenerle Alanya 0-1 Göztepe 4-3 kocaelispor 1-1 Gençler birliği 2-1 yenildim Trabzonsporu 1-0 yendim @12.Adam @RüzgarGülü
------

@Bully birde Göztepeye karşı 4-1 yenik duruma düştüm profesyonelde 4-3 yaptım

• Okudum
Reactions: RüzgarGülü
@Bully Fenerbahçe ile profesyonelde oynadım 1 galibiyet 3 mağlubiyet 1 beraberlik o yendiğim tek takım Trabzonspor 5 maçta 4 puanla 14.sıradayım @Bully
------

@cokiyitvci

Son düzenleme:
Bastia’yı verdi Sion’u seçiyim derken
Bastia Fransa amatör 2.Ligi takımı Bedavaya Fransa ikinci liginde oynuyorlar Bu takımla 13 haftada 6 puan topladım profesyonelde Fenerbahçe’de 23 maçta 26 puan topladım ardından Bastia’ya attılar @Bully