Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

@Dosi Bochum’la Uefa Avrupa liginde Galatasaray 0-0 Feyenord 0-0 Antwerpp 1-1 Aarhus a 1-0 yenildim
Beşiktaş’ı 3-1 yendim HJK Helsinki’yi 3-0
6 maçta 9 puan topladım Uefa Avrupa liginde birde yarı proda oynadım @Dosi @Bully

Reactions: Dosi
Tebrikler fena değil ama daha iyi olabilirsin.

Beşiktaş’ı yenip Galatasaray’ı yenememen de güzel olmuş

Bir zamanlar tarih yazardık da şimdilerde bıraktık

Hadi bakalım elersin inşallah Lizbon’u
bochum'un kura şanşı fenerbahçe gibi 2-0 öne geçip 1 tane yediği için ben oynarken 2-2 olmasın diye üçü atmaya çalışıyorun gidip 2-2 bitiyor maç Sportşng lisbonu eledim 2-1 3-1 İLE toplam skor 5-2 ve son 16 ya kaldım uefa avrupa liginde Stade brest rakibim @Bully

Son 16'ya kalmışsın bari iyi. Elersin inşallah Stade Brest takımını.

@Bully ingilizler eledi çeyrek finalde Bochum'u sporting lisbonu fransızları yen git Newcastle elen
118 dakida gol yedim 2-2 bitti keşke beşiktaş bochumdan intikamını almış oldu Newcastle yenemedi beşiktaş oyunda son 16 da elenmese bochum beşiktaş bir daha karşı karşıya gelecekti lig aşamasında yendim diye Renktaşına torpil mi geçti @Bully @Dosi @xdragxx birde teknik direktör viktor pereria bochumun oyunda

ben fenerle üçlü sistem oynayamıyorum sürekli 2-0 yada 3-0 yenik düşüyorum oyunda
4-3 yeniyorum 3-3 ardından dönüp berabere kalıyorum yada kazanıyorum @Dosi @The_Erinch

Reactions: Dosi
@xdragxx vitor pereria ile erkek milli takım kupası aldım Yeni zelanda ile rakibim portekizdi penaltılarla
Uefa avrupa ligi çeyrek finalinde newcastle elendim bochumla almanya kupasında leipzige ligi borussia dortmunda kaybettim 3 maçta puan kaybettim bochum ikinci bitirdi bundesligada @xdragxx @Gerekli24

Son düzenleme:
Bana Vitor deme reis

@12.Adam Antalya maçında yedek kadromla çıkıp Rangers maçına fizikli oyuncuları kullandım
Yedek kadromla Antalyaya 4 attım Rangers'a ilk on bir kadromla 4 gol alttım @12.Adam @Bully