Keith Long
Favori Üye
Mesut gol attı mı reis?
Türkiye ligi çok heyecanlı @bazingaPremier Lig'deki ikinci sezonumuzda şampiyonluğu kazanmayı başardık.
İlk kez katıldığımız Avrupa Liginde de Hertha Berlin'i 3-2 yenerek kupanın şampiyonu olduk.
Takım şahane oldu ama oyun fazla kolay gelmeye başlayınca tadı kaçtı.Biraz ara vereceğim sonrasında devam edersem seviyeyi prodan world class'a çıkaracağım.
Ekli dosyayı görüntüle 116093
Sıkıldım artık Türkiye liginden. Hep Türkiye yapıyordum normalde Premier Lig daha iyi geldi. Sürekli büyük maç oluyor daha eğlenceli.Türkiye ligi çok heyecanlı @bazinga
İrlanda ligi oyna @bazingaSıkıldım artık Türkiye liginden. Hep Türkiye yapıyordum normalde Premier Lig daha iyi geldi. Sürekli büyük maç oluyor daha eğlenceli.
çok zor oluyor maçlar çok gollü oluyorHiç tanımıyorum, biraz tanıdık bir şeyler daha iyi oluyor.
İtalya ligine geç orda rekabet daha yüksektirPremier Lig'deki ikinci sezonumuzda şampiyonluğu kazanmayı başardık.
İlk kez katıldığımız Avrupa Liginde de Hertha Berlin'i 3-2 yenerek kupanın şampiyonu olduk.
Takım şahane oldu ama oyun fazla kolay gelmeye başlayınca tadı kaçtı.Biraz ara vereceğim sonrasında devam edersem seviyeyi prodan world class'a çıkaracağım.
Ekli dosyayı görüntüle 116093
Hangi takımı alsın?İtalya ligine geç orda rekabet daha yüksektir
Yakıştı mı? Lafını dinledim, avatarımı değiştirdim.
Güzel güzel reisin her hali iyidirYakıştı mı? Lafını dinledim, avatarımı değiştirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?