Yüklüyor, sistem güncellemesi de gelmiş bir yandan.
Suç bizde, bu güncellemenin varlığından haberdar olduğumuz halde dillendirmedik resmen.
Yüklüyor, sistem güncellemesi de gelmiş bir yandan.
73 dakika kalmış.Net hızı ne durumda?
Benimki gibi o zaman73 dakika kalmış.
Senin bir de dün başına gelmiş daha, söyleseydiniz keşke önceden.Benimki gibi o zamanDün gece 2 gibi Şerlok ve Tolstoyla maç atayım dedim 90 dakikayla karşılaştım yalan oldu
Amatörlük yaptık bu kadar uzak kaldığını hesaba katamadıkSenin bir de dün başına gelmiş daha, söyleseydiniz keşke önceden.
Dedim de haftalardır PS4 açmadım diye.Amatörlük yaptık bu kadar uzak kaldığını hesaba katamadık
Bende maçlar başladı sanmıştım. @Sherlock @bazinga @Tolstoyevski @MasacREDedim de haftalardır PS4 açmadım diye.
Abone bile oldum.Gol vuruşu çok klas,ölçülü bir aşırtma 👏Videoları yükleyebilirsem şu kanala yüklerim gol özetlerini en azından.
Online bir maçtı o, şu an golleri hatırlayamıyorum kaydetmediğim için ama güzel gollerdi@Tolstoyevski 40-44-50 dk lardaki goller nasıl geldi?
Online diyorsun linkini atsan da şu garibi sevdirsenOnline bir maçtı o, şu an golleri hatırlayamıyorum kaydetmediğim için ama güzel gollerdi
Link olmuyor konsolda malum o yüzden silindi gitti diyebiliriz geçmişteki tüm online maçlar sağlık olsun.Online diyorsun linkini atsan da şu garibi sevdirsen
Periscope a ne dersiniz?Link olmuyor konsolda malum o yüzden silindi gitti diyebiliriz geçmişteki tüm online maçlar sağlık olsun.
Mümkün değil gerçekten, internet hızım çok düşük 5-6’larda.Periscope a ne dersiniz?
Sizin adınıza başkası da yapabilir.Mümkün değil gerçekten, internet hızım çok düşük 5-6’larda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?