Haydaaaa sağlık olsun o zaman 😂Hocam boşver arkadaşları
Biliyorsun benim tüm taktiğim pas üstüne o hafif laglar onun önüne geçiyor maalesef.
------
4'lü multi yapılmıyor ki
@Moral Veren Adam bak bir Fifacı daha
İyi tamam 10 dk ye online olurum@secquin buralarda olursan senle de atalım şu maç bitsin de bi
Yayını kapattın mı?Tamam hocam atıyorum davet
Kapadık hocam lag alıyor diye. Bu arada kapandıktan sonra daha fazla lag oldu bendeYayını kapattın mı?
Sende bugün genel sıkıntı mı var acabaKapadık hocam lag alıyor diye. Bu arada kapandıktan sonra daha fazla lag oldu bende
O zaman açmak lazım.Kapadık hocam lag alıyor diye. Bu arada kapandıktan sonra daha fazla lag oldu bende
Güncelleme gelmiş onun inmesini bekliyorum 15 dk diyor.Beklersen oynarız5-1'in rövanşını 5-1'le aldık
@secquin burdaysan @Moral Veren Adam'la oyna istiyorsan mini bir turnuva yapalım aramızda.
@Moral Veren Adam o zamana kadar biz bir maç daha atalım o zamanGüncelleme gelmiş onun inmesini bekliyorum 15 dk diyor.Beklersen oynarız
Aşırı değildi hocam arada hissediliyordu o kadar. Mini turnuva başlasın diğer arkadaş yayın yapsın neti iyiyseSende bugün genel sıkıntı mı var acaba
Bende pek fark etmedi açıkçası iki maç da aynıydı.
Olur hocam@Moral Veren Adam o zamana kadar biz bir maç daha atalım o zaman
Ama bu sefer ülkeler olsun istiyorsan
İlk maç da aşırı değildi hocam da rahatsız ediyor işte akıcı oynamak varkenAşırı değildi hocam arada hissediliyordu o kadar. Mini turnuva başlasın diğer arkadaş yayın yapsın neti iyiyse
@secquin yayın için top sendeAşırı değildi hocam arada hissediliyordu o kadar. Mini turnuva başlasın diğer arkadaş yayın yapsın neti iyiyse
------
Olur hocam
Tamam güncelleme bitsin açarım ama buraya linki nasıl koyucam bilmiyorum pek 😂@secquin yayın için top sende
YouTube dan mı twitch ten mi?Tamam güncelleme bitsin açarım ama buraya linki nasıl koyucam bilmiyorum pek 😂
Hangisini becerebilirsem 🤣YouTube dan mı twitch ten mi?
Linki bırakta ne çıkarsa bahtımaHangisini becerebilirsem 🤣
Linki bırakta ne çıkarsa bahtıma
Oyundayımİlk maç da aşırı değildi hocam da rahatsız ediyor işte akıcı oynamak varken
Seçkin güncellemesi bitsin sonra siz ikiniz atarsınız
Moral veren adamla oynayın hocam sizOyundayım
Oyundayım
Burak-Yedekci ekleyebilirsin hocamOyundayım
Çöpçatan UlviMoral veren adamla oynayın hocam siz
Ekleyin de birbirinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?