Ben gidiyorum...
Buraya kadarmış.
Ben gidiyorum...
De Gea, Vardy, Thiago, Witsel çıktı para edecekBen gidiyorum...
Buraya kadarmış.
Beni çağırma artık. Bu tarz şeylerin sorumluluğunu almak istememDe Gea, Vardy, Thiago, Witsel çıktı para edecek
Yaklaşık 40k harcadım takımdan da 80-90k edecek adamlar verdim 130k verip toplam 100klık futbolcu çıkardım aslında
Ama bunlar satılamaz futbolculardı yani kulüpte kaldılar. Neyse artık başka sbc'ye harcarız ama keşke iyi bir şey gelseydi bi Neymar falan
Beni çağırma artık. Bu tarz şeylerin sorumluluğunu almak istemem
Beni küstürdün başta. Enerjim tam ışıldamadı buyüzden
Ben onu bunu bilemem, bana sert çıkıştın
2 hafta önce de 1 milyonluk riske girip 400k'lık Owen çıkarmıştım. Son dönemlerde şansım kapalı maalesef hiç iyi bir şey çıkmıyor
Wijnaldum çıkarınca erken havaya girdik onun acısı çıktı 😡 😡Ben onu bunu bilemem, bana sert çıkmıştın
Modum bu
Ben zaten efkarlı sözler ve şarkılar paylaşırken çağırdın beniWijnaldum çıkarınca erken havaya girdik onun acısı çıktı 😡 😡
Fifa da affetmedi işte...
Artık dayanamıyorum sinir bozucu geri döndüBen zaten efkarlı sözler ve şarkılar paylaşırken çağırdın benibaştan 1-0 yenik başladık
Ne yapayım oldu bir kereArtık dayanamıyorum sinir bozucu geri döndü
Aferin sana efkar modunu açacak zamandı...
Fırsatı kaçırdın dosiNe yapayım oldu bir kere
Dur gidip bakayım ne kadar sürmüş bu durumunbildirim fırlatırım profilde
Şimdi ne oldum?Fırsatı kaçırdın dosi
Mbappe'ye yakınlaştırsaydın kral olacaktın...
Vay beeeee demek öyle heeeŞimdi ne oldum?
Aman senin göstereceğin kral muammelesinden ne olacak
HaydaaaaaaaaVay beeeee demek öyle heee
Şimdi Kolpaçino Tayfun oldun işte
Senin yüzünden Mbappe'yle aramdaki ilişki en fazla bu kadar... 2 hafta önce fenomen Ronaldo gelir belki diye sattık adamı Owen geldi şimdi geri alamıyoruz....
Maçlarda istediğin hemen hemen oluyor dedik ondan çağırdık....Haydaaaaaaaa
Suçlusu ben oldum resmen
Çağırmasaydın 😡😡😡😡😡
Önden haberim olmalıydı. Başkalarını bekledin olmayınca dur Dosi aktif onu çağırayım dedin ve haliyle tam olmadıMaçlarda istediğin hemen hemen oluyor dedik ondan çağırdık....
Aaaaa hazırlık yapıyor bir de skgjksjglskgÖnden haberim olmalıydı. Başkalarını bekledin olmayınca dur Dosi aktif onu çağırayım dedin ve haliyle tam olmadı
Atla Gel Şaban filmi gibi herşey tam uygun olmalıydı
Hazırlık şartAaaaa hazırlık yapıyor bir de skgjksjglskg
Yok aklımda sen vardın zaten de birileri yazsa onlara dandik sana düzgün paket açtıracaktım şansın azalmasın diye...
Gidiyom ben sinirli bir şekilde yatacam iyi gecelerHazırlık şart
Diğer kısma ise ok ok
Ama daha erken vakit olsaydı gelirdi birileri
Bir süre görmeyelim birbirimizi. Beni de sinir ettinGidiyom ben sinirli bir şekilde yatacam iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?