Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

Ben gidiyorum...
Buraya kadarmış.
De Gea, Vardy, Thiago, Witsel çıktı para edecek

Yaklaşık 40k harcadım takımdan da 80-90k edecek adamlar verdim 130k verip toplam 100klık futbolcu çıkardım aslında

Ama bunlar satılamaz futbolculardı yani kulüpte kaldılar. Neyse artık başka sbc'ye harcarız ama keşke iyi bir şey gelseydi bi Neymar falan

Reactions: Dosi
Beni çağırma artık. Bu tarz şeylerin sorumluluğunu almak istemem

Beni küstürdün başta. Enerjim tam ışıldamadı buyüzden

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Beni çağırma artık. Bu tarz şeylerin sorumluluğunu almak istemem

Beni küstürdün başta. Enerjim tam ışıldamadı buyüzden

2 hafta önce de 1 milyonluk riske girip 400k'lık Owen çıkarmıştım. Son dönemlerde şansım kapalı maalesef hiç iyi bir şey çıkmıyor

Reactions: 12.Adam and Dosi
Şimdi ne oldum?
Aman senin göstereceğin kral muammelesinden ne olacak
Vay beeeee demek öyle heee

Şimdi Kolpaçino Tayfun oldun işte

Senin yüzünden Mbappe'yle aramdaki ilişki en fazla bu kadar... 2 hafta önce fenomen Ronaldo gelir belki diye sattık adamı Owen geldi şimdi geri alamıyoruz....

Reactions: 12.Adam and Dosi
Haydaaaaaaaa
Suçlusu ben oldum resmen

Çağırmasaydın 😡😡😡😡😡

Reactions: xdragxx
Maçlarda istediğin hemen hemen oluyor dedik ondan çağırdık....
Önden haberim olmalıydı. Başkalarını bekledin olmayınca dur Dosi aktif onu çağırayım dedin ve haliyle tam olmadı

Atla Gel Şaban filmi gibi herşey tam uygun olmalıydı

Önden haberim olmalıydı. Başkalarını bekledin olmayınca dur Dosi aktif onu çağırayım dedin ve haliyle tam olmadı

Atla Gel Şaban filmi gibi herşey tam uygun olmalıydı
Aaaaa hazırlık yapıyor bir de skgjksjglskg

Yok aklımda sen vardın zaten de birileri yazsa onlara dandik sana düzgün paket açtıracaktım şansın azalmasın diye...

Reactions: Dosi
Aaaaa hazırlık yapıyor bir de skgjksjglskg

Yok aklımda sen vardın zaten de birileri yazsa onlara dandik sana düzgün paket açtıracaktım şansın azalmasın diye...
Hazırlık şart

Diğer kısma ise ok ok

Ama daha erken vakit olsaydı gelirdi birileri

PES 2009... RM'yi aldım, Robinho, Raul, RVN gibi hücum üçlüsü var. Ben Robinyo'yu seçiyorum, gerisini bilgisayar oynuyor. Örneğin Raul'e top geliyor, 1 kişiyi çalımlıyor, ilerliyor, önünde adam var ama adamın içinden geçmeye çalışıyor. Ne pas atıyor, ne şut çekiyor ne de çalım deniyor. Futbolcunun oyun zekasından bağımsız olarak futbolcu aptallaşıyor. Pas kalitesi, şut kalitesi hepsi aynı. Bunun farklı ama aynı nedenden kaynaklanan başka bir tane daha sorun çıkartan durumu var. Pepe, Cannavaro stoper ikilisiyle oynuyorum. Bu ikili kimi karşılarsa karşılaşsınlar (ister Messi olsun, ister son sıradaki adamın kanat forveti) en son ana kadar hiçbir müdahalede bulunmuyorlar. Öylece adam ile beraber koşuyorlar. Top bana gelince tüm bilgisayar oyuncular canavar gibi saldırıp topu söküp alıyorlar lakin benim takımımdaki adamlar rakiplere "Al geç, yol hakkı senin." deyip saygı(?) duyuyorlar.

Bunu nasıl düzeltebilirim? Düzeltme şansım var mı?