Fav10 - Euro 2016 Tahmin Yarışması Puan Durumu

Aynen senin gelişin benim editörlüğüme denk gelmişti, güzel günlerdi, hep birlikte daha nice yıllara inşallah diyelim.

Parantez içinde gariban kısmını yazmasaydın ben de seni överdim belki ama daha çok beklersin.

Kardeşimi ben de çok özlüyorum, geçende rüyamda gördüm hatta döndüğünü, inşallah iyidir ve en kısa sürede döner aramıza.

hahah ayy gariban olmak iyidir bee zübbemi diyeyim
efendi anlamında kullanıyoruz yani

aaaa forumda üyelerle yazızdığımı bende sık sık görüyorum
ama atacan olayı rüyanı gerçeğe çıkartır inş diyelim en azından ben forumdan gitmeden önce gelir umarım zamanıda bol

Hadi ordan cadı ben senin içini bilirim, efendiysek efendi de, gariban diyerek beni ezmeye çalışıyorsun aklınca.

Aa sen nereye gidiyon kız evleniyon mu yoksa

Hadi ordan cadı ben senin içini bilirim, efendiysek efendi de, gariban diyerek beni ezmeye çalışıyorsun aklınca.

Aa sen nereye gidiyon kız evleniyon mu yoksa
hahah aa yok ama kısmet işi bu işler tabi ne zaman olur belli olmaz

aa neyse
sahurumu yapıp yatayım ben hadi iyi geceler

Belçika maçında tek 3 puanı ben almama rağmen diğer iki maçtan sadece 1 puan çıkarabildim.

İzlanda maçından kaç puan aldım ben @sürgünüm 0-0 dedim 1-1 bitti 1 paun mı alıyorum.?

Biraz geri düştük zirve yarışından.

hahah ayy süper vlla 0-0 diye diye sonunda gol attırmadım vlla takımlara

6.sırada 26 puanla ilk 5 e korku saçıyorum

Zirvede değişiklik var. @sürgünüm'e gene kapının önü gözüktü.
Yerine listeye Giresunlu toprağı @Çiğdem- girdi. Tebrik ederiz.

Bir tebrik de @gizem ak'a, listede üst sıralara tırmanmaya devam ediyor. Birkaç güne @OzaN'ı geçer bence.

ÜYETOPLAM PUAN
s1033
takas31
ABAY_0629
Çiğdem-29
Heisenberg29

@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @BesaleT @gizem ak @Yiğitt @-KADİR- @emree-29 @Tolstoyevski @Since2011 @Felon @Mayıs Kralı

2 puan gelmiş
Keşke bu maça 0-0 deseydim 3 puan geliyordu diğerine dedim.ss

bayanlar olarak damga vurmuşuz @gizem ak
bu koca eşşeklerde boylarından poslarından utansınlar

2 günde 1 puan alabildim berbat gidiyorum

Kendimi lige iyi başlayıp sonradan toslayan Yılmaz Vural gibi hissettim [emoji17]