Olmam gereken yerlerde yokum!!!!Ne ne ayol yorumlarından keyif alıyorum demek, listemde yer verdiğim nadir isimlerdensin demek aaa bi de sinir bozucu atmış sanki en kötü üye demişim alındim malındım yani şuan haa
Olmam gereken yerlerde yokum!!!!Ne ne ayol yorumlarından keyif alıyorum demek, listemde yer verdiğim nadir isimlerdensin demek aaa bi de sinir bozucu atmış sanki en kötü üye demişim alındim malındım yani şuan haa
Ee her istedigimiz yerde her zaman olamıyoruz tabii bende olmam gereken çoğu yerde yokum yalnız degilsinOlmam gereken yerlerde yokum!!!!
Aaa şuna bak hem suçlu hem güçlü.Ee her istedigimiz yerde her zaman olamıyoruz tabii bende olmam gereken çoğu yerde yokum yalnız degilsin
Estağfurullah bacım biz ona özgür irade diyoruzAaa şuna bak hem suçlu hem güçlü.
Bacının hakkını yemek ne zamandır özgürlük oldu.Estağfurullah bacım biz ona özgür irade diyoruz
Bacım bacım açtırma ağzımı şimdi bu gözler senin listende yer almadığı mı da gördü neysee ne kaaa ekmek o kaaa köfteeeBacının hakkını yemek ne zamandır özgürlük oldu.
Kız kasti bir şey değildi o. Dalgınlığıma ver…Bacım bacım açtırma ağzımı şimdi bu gözler senin listende yer almadığı mı da gördü neysee ne kaaa ekmek o kaaa köfteee
Felaket tellalı demiyorda karamsar diyor bak bak Fatma teyzenin ortapedik terliğini atacam sana haa 😅Türkçeyi En İyi Kullanan Üye:
En Güzel Kullanıcı Adı: @Angelica
En Güzel Avatarlı Üye: @The_Erinch @Angelica
En İyi Yorumcu Üye: @Royal_Highness
En İyi Yönetici: @Emre Ozansoy @Dosi
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @Angelica
En Ciddi Üye:
En Sabırlı Üye:
En Filozof Üye:
En Fanatik Üye: @Angelica
En Geveze Üye: @xemrexxx
En Duygusal Üye: @Angelica @The_Erinch
En Özlenilen Üye: @AteşBöceği
En Tarafsız/Objektif Üye:
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @The_Erinch @Emre Ozansoy
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @Royal_Highness @tekin @RüzgarGülü
En İyimser Üye:
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye: @NES
En Çalışkan Üye: @Emre Ozansoy @Dosi
En Sinirli Üye:
En Eğlenceli Üye: @xemrexxx @serhatt
En Unutulmayacak Üye:
En Çok Tartıştığınız Üye:
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Angelica @Turkuazz @The_Erinch @Emre Ozansoy @AteşBöceği @NES @EmreCan