- Reaksiyon puanı
- 114,311
- Puanı
- 1,060
Takımım yenilmiş ve 17. Sıraya gerilemişim. Kendime geleyim hainku ve hain fedai ile hesaplaşırımVurun Dosi hanım vurun, ölmedi daha bu hain kütükler...
Takımım yenilmiş ve 17. Sıraya gerilemişim. Kendime geleyim hainku ve hain fedai ile hesaplaşırımVurun Dosi hanım vurun, ölmedi daha bu hain kütükler...
Takımım yenilmiş ve 17. Sıraya gerilemişim. Kendime geleyim hainku ve hain fedai ile hespalaşırım)
Rakibin güçlü ondan. Ben sadece 1 gol yemişim. O benim için teselliBeni de 4-1 yenmişler Dosi hanım, paramparçayım.
@Maskeli Fedai kütük dostum biz buradan kaçalım ufaktanVurun Dosi hanım vurun, ölmedi daha bu hain kütükler...
Eski konuya gitmiş ve hoşuma gitmedi
Mevcut konu varken eskisini uplatman yakışık kalmaz. Olmadı git Survivor konusuna.@Maskeli Fedai Gel kütük dostum biz seninle burada takılalım. Öteki konudan kovdu bizi Hainlok ile Hainsi@Dosi @Sherlock
Seni konudan kovan ben değilimİstenmediğim yerde durmam ben. Burası güzel
Artık muhatap olmayalım.Kovmaktan beter ettiniz
Kurulu toplayıp idam edelim bunuYoldaşlarının tarafında olman gerekirken pis pis sırıtmışsın, hoşuna gitmiş senin de @Aserat ın yazdıklarıBu hainlik değildir de nedir kütük dostum@Maskeli Fedai
Kurulu toplayıp idam edelim bunu
Plan iptal. Bu hafta gelecek sonuçlar. Bugün baya vakit ayırdım sayım işineBir kaç kategori hesapladım ve baya çekişmeli sonuçlar olduğu için tekrar tekrar saydığım oldu.
Bugünlerde bayram hazırlığı ve yoğunluğum nedeni ile Enler Listesi sonuçları Haziran ayında açıklanacak. Kalem kağıt sistemi ile gideceğim için hesaplama kolay olmuyor, sakin tempoyla gideceğim.
Forumdaki aktifliğimde de yoğun olacağım
Enler listesinde, en fazla 5 oy alan ilk 3 açıklanacak,önemli kategorilerde çok yüksek oylamalarda 1-2 oy fark olursa ilk 4'te olabilir duruma göre.
Plan iptal. Bu hafta gelecek sonuçlar. Bugün bu vakit ayırdımaz kaldı sayılır @Emre Ozansoy @Angelica
Nerde konuşmuşum 😱@Dosi bana laf ediyordu yanlışlıkla OSM konuştuğum için, şimdi o konuşuyor burada OSM.
Ben yanlışlıkla attım yalnız skorun fotoğrafını buraya, sen bilinçli olarak konuşuyorsun.Nerde konuşmuşum 😱
konularda normal bahsetmek ayrı, senin gibi skorları SS alıp paylaşmak ayrı
Ne konuştum hatırlamıyorumBen yanlışlıkla attım yalnız skorun fotoğrafını buraya, sen bilinçli olarak konuşuyorsun.
Sen enleri açıkla artık, boş ver bu mevzuları.Ne konuştum hatırlamıyorum
Yahu forumda her konu altında her mevzu konuşulur bilmez misin
Dün hesap ettim baktım zor haziranda açıklarım açıklaması yaptım. Sonra bugün evde kimse yoktu bende baya yüklendim ve baya sonlara doğru gitmekteyim ama kafam acayip ağrıyor. Bir 2 gün içinde açıklayabilirimSen enleri açıkla artık, boş ver bu mevzuları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?