Allahın kırosu ya bir havalar bir şeyler.Aaaa ŞKANDAL. 😱 Dizideki gibi demek ki.
Çok kötü ya gül gibi Ander'e partner olan çocuğa bak ya resmen rezalet.
Allahın kırosu ya bir havalar bir şeyler.Aaaa ŞKANDAL. 😱 Dizideki gibi demek ki.
Çok kötü ya gül gibi Ander'e partner olan çocuğa bak ya resmen rezalet.
Ben hiç bakmıyorum ya bir tek Carla, Lu ve Ander'in profillerine bakıyorum arada ama sen böyle dedin ya merak ettim şimdi.Allahın kırosu ya bir havalar bir şeyler.Tipini filan yargılamıyorum reelde ki değişik şeyler paylaşıyor sanki olmak istediği şeyler varda arada derede kalmış gibi bir tuhaf.
Yok önüme düştü yoksa ne bakacağım bende birkaç oyuncuyu takip ediyorum da.Ben hiç bakmıyorum ya bir tek Carla, Lu ve Ander'in profillerine bakıyorum arada ama sen böyle dedin ya merak ettim şimdi.
Dillerini de anlamıyorum zaten bazen storylerine falan bakayım diyorum çıldırıyorum.Yok önüme düştü yoksa ne bakacağım bende birkaç oyuncuyu takip ediyorum da.
Çok kaba konuşuyorlar ya. Hızlı hızlı öyle biraz yavaş konuşun.Dillerini de anlamıyorum zaten bazen storylerine falan bakayım diyorum çıldırıyorum.
Ama çok hoşuma gidiyor İspanyolca.Çok kaba konuşuyorlar ya. Hızlı hızlı öyle biraz yavaş konuşun.
Carla hoşuna gidiyordur seninAma çok hoşuma gidiyor İspanyolca.
Evet ama bu sezon Lu da gözüme girdi.Carla hoşuna gidiyordur senin
27 tane kişinin her birinin 20 küsür kategoriye 5-10 ismi yazdığını düşünürsek evet bana kolay gelsin@Dosi iki kategoride ki oyları saydım, yoruldum.Kolay gelsin, cidden yorucu.
A Haber'e bile güvenilir onlara güvenilmez o derece.
Bak bak nasıl da pis pis sırıtıyor HainlokBu nasıl doğru bir analizdir, bu nasıl doğru bir tespittir.Hain kütükleri herkes çok iyi tanımış, bu durum beni son derece tatmin etti.@MasacRE @Maskeli Fedai
Adam güne bizi satarak başlıyor@Sherlock
Sonra da beni niye Survivor konusundan kovuyorsunuz diyor. Al işte bu hainliklerinden dolayı Hainlok@Sherlock
Yoldaşlarının tarafında olman gerekirken pis pis sırıtmışsın, hoşuna gitmiş senin de @Aserat ın yazdıklarıUlan burada ne hainliğim söz konusu, @Aserat çok doğru bir tespitte bulunmuş.Benim haberim dahi yoktu bu muazzam tespitten, kabul edelim ki doğru bir tespit.
Yoldaşlarının tarafında olman gerekirken pis pis sırıtmışsın, hoşuna gitmiş senin de @Aserat ın yazdıklarıBu hainlik değildir de nedir kütük dostum@Maskeli Fedai
Bak bak nasıl da pis pis sırıtıyor Hainlok@Maskeli Fedai
Size az bile yapıyorAdam güne bizi satarak başlıyor@Sherlock
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?