Buğra değil başkları ama keyifleri bilir.Bu kızı üzmeye değer mi hiç @xBUGRAxT
İsyanında haklısın, @xBUGRAx in boynu devrile.Buğra değil başkları ama keyifleri bilir.
Ben geçmiste herkesin etkinliklerine hep katkı gösterdim ama benimkilere fransız kalanlara artık etki tepki yapacağım bende
Kadir gecesi'ne girdik. Çokra beddua etmiyelim. Kabul olunacak zamana denk gelmesinİsyanında haklısın, @xBUGRAx in boynu devrile.
Bak bu kız seni düşünüyor, sen hala depresyon mepresyon.Kadir gecesi'ne girdik. Çokra beddua etmiyelim. Kabul olunacak zamana denk gelmesin
Teşekkürler ama objektif davranmaya çalışıyor kısmını anlamadım.Valla yazdım ama unuttuğum vardıır muhakkak o yüzden ben yokum filan diye sinirlenmeyin.
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @bazinga @Tolstoyevski @mrt-06 @Araf @Aserat
En Güzel Kullanıcı Adı: @Tolstoyevski @sokak sanati @The_Erinch @Hachiko
En Güzel Avatarlı Üye: @Harunnn60 () @Özgür @Ahmed @Forumdash (bir dediğimi yaptığın için koydum forumdas)
En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski @Forumdash @sokak sanati @Çiğdem @mrt-06 @xBUGRAx ( genelde bu isimler dikkatimi çeker ) @bazinga arada bakarım ne demiş diye.
En İyi Yönetici: @Bully ( Az çalıştırın biraz.ss ) @bazinga tepesi atmadığı zamanlar hariç.@Özgür objektif davranmaya çalışıyor..
En Aktif Üye: @serhatt @Emre Ozansoy @Çiğdem
En Ciddi Üye: @Araf ( biraz azalmış hakkını yemeyeyim) @emreemreu pek gülmüyor.@DarkLegenD İroni mesajları ciddiye kaçıyor ara sıra. beceremiyor.@BesaleT
@Hachiko sen de var biraz ama sosyal medya da o kadar değilsin
@Aserat komikli mesaj yazsa da üstünde atamadı hala.
En Sinirli Üye: @Angelica ( Aşırı bir siniri vardır siz bakmayın güldüğüneYakın arkadaşları bilir.@denizz19 Güler ama sinirli halleri çoktur, yarışmalarda kavga etmiştir.
En Sabırlı Üye: Bu benim bir konuda@Forumdash da bu aralar iyi sabır çekti
@mrt-06 Sabırlı olduğu anlara şahit oldum..
@Bully de sabırlı
En Komik Üye: @pompy Tabii ki.@xemrexxx biraz azaldı komikliği.@sokak sanati @mrt-06 bana yazdığı mesajla ben güldürüyor.@Çiğdem bacım da güldürür.@Ahmed kişiler hakkında görüşü beni güldürür evet.@Maskeli Fedai TROLL Mesajları@xBUGRAx ruh hali ..@Yiğitt kavgaları
En Filozof Üye: @pompy Bazı değişik bakışları var hayata karşı@DR ilgin görüşleri herkesten ayırır.
En Fanatik Üye: @serhatt @Emre Ozansoy konu kapışmalarında fanatikliği, @sokak sanati yarışma hırsı@xBUGRAx @mrt-06 Kanal sevgileri
En Geveze Üye: @serhatt @Emre Ozansoy @Çiğdem @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati
En Eğlenceli Üye: Arkadaşım olan herkes!
En Duygusal Üye: Benim de duygusal yönüm vardır evet@Bully de var tahmin ediyorum@mrt-06 belli ettirmese de var.@The_Erinch de var duygusalık
@Ahmed balık burcu
@Tolstoyevski
@xBUGRAx
En Özlenilen Üye: @destere @sürgünüm Ne oldu ne yapıyorlar merak ediyorum açıkçası...
@Doğu ve China abimiz...
@Yiğitt özlendi..
@Billy Kane son mesajıma cevap vermedi unuttu sanırım :/
@XanTier
En Unutulmayacak Üye: @xBUGRAx ( 2014) @mrt-06 @Ahmed @sokak sanati @Çiğdem @xemrexxx @destere @bazinga @Forumdash @Billy Kane @pompy @DR @XanTier
En Çok Tartıştığınız Üye: Valla bir iki isimle tartıştım gerek yok yazmaya.
En Tarafsız/Objektif Üye: @xBUGRAx hiçbir şeye karışmaz@The_Erinch @dreamy @alperuz ( yeni gelenler daha objektif oluyor.
@Yiğitt Hak edene hak ettiğini verir.
@bazinga eh işte
@Ahmed arkadaşı dahi olsa tarafsız olur kendi gözümle gördüm..
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @sokak sanati @Ahmed @mrt-06 @Forumdash @xemrexxx @destere @Çiğdem @The_Erinch @Yiğitt @Tolstoyevski @XanTier yani var baya aklıma geleni yazıyorum eğer orada yoksanız unutmuşumdur!
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: Biraz zordur ortak nokta olmak , @Ahmed ve @Çiğdem ile ortak noktamı paylaşırım en fazla..
@XanTier çok severim..
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @serhatt @Emre Ozansoy beğenmiyorum açtıkları konularını emek veriyorlar süphesiz.. o yüzden saygı duyuyorum onlara. @mrt-06 ara sıra açtığı konular
@The_Erinch yarışmaları
@Bully reyntig konuları ( lütfen takdir edin! )
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @The_Erinch @Silinmiş Üye @alperuz @dreamy
En Iyimser Üye: @bazinga da arada iyimserlik oluyor. @The_Erinch sende de var
@MayısKralı da acayip iyimserlik var kavgalar da yapmayın etmeyin diyor hep
@xBUGRAx Kötülük yoktur içinde..
En Kötümser (eleştiri yapan) Üye: @SGAT mesajlarını beğenmiyorum tartışmıştık zaten, ama geldiğim zaman sakindi.
takas polat şaşmaz ailesi ...
En Çalışkan Üye: @Bully @bazinga @mrt-06
@Yiğitt konu açmaları..
En Acayip Üye: @sokak sanati @destere @Çiğdem @xemrexxx
@Maskeli Fedai troll maaşı alıyor olabilir gerçi istifa etti unuttum
En Deli Dolu Üye: @Çiğdem
@Ahmed
@sokak sanati
@Yiğitt
Kesin unuttuğum var ya.Neyse güzel yaptım ama hoşuma gitti.
Huyum kurusun çok yufka gönüllüyüm
İyi anlamda dedim yani objektif olmaya çalışıyor.Teşekkürler ama objektif davranmaya çalışıyor kısmını anlamadım.Öyle davranmak için ekstra çalışmıyorum bunu senle konuştuğumuzda anlamışsındır.
Dediğin gibi okuyunca anladım doğru anlamı.İyi anlamda dedim yani objektif olmaya çalışıyor.
iki üç nokta anlam farkı olmuş tek noktalı okuHatırladım
En güzel avatarlı 'ya dikkat etmeyip buna dikkat etmen..Dediğin gibi okuyunca anladım doğru anlamı.
Doğru karar kendini bu kadar itibarsızlaştırmanı gerektirmeyecek biri için boşa çırpınma. Sana benden uzak dur diyor direkt. Sevgiden anlamıyor belli ki. Sen gel bana yaz boşver.İşte yaklaşsan görürdün ama pişman ettin dahada yaklaşmam merak etme yok saydığım bir üyesin artık....
Doğru karar kendini bu kadar itibarsızlaştırmanı gerektirmeyecek biri için boşa çırpınma. Sana benden uzak dur diyor direkt. Sevgiden anlamıyor belli ki. Sen gel bana yaz boşver.
Aynen en doğrusunu yapmışsın MelekciğimBıraktım zaten öyle ki yok saydım görmüyorum yorumlarını herşeye rağmen tekrar abla kardeş bak arkadaş demiyorum abla kardeş olayım istedim ama istemeyene kapıyı gösteririm
Listesini yapan herkese çok teşekkür ederim. 👏 Editlemenize gerek kalmadı artık. Yarından itibaren hesap kitap işlerine girerimbelirli limitler olacak, mrt-06'y danışarak nasıl hesap edeceğimi belirtmiştim. Yarın gündüz tüm günümü bu konuyla geçireceğim. Umarım yeterli bir süre olur. Toplam 27 kişi listesini yapmış bulunmakta.
Listeyi yapmayacağını en başta belirten @DarkLegenD @dreamy teşekkürler belirttiğiniz için.
@Forumdash sen başta olumlu baktın gibi ama sonra yapmayacağını belirttin ama sıkıntı yok halettik😊
@xBUGRAx sana ve bir kaç kişiye daha yapmayacaksınız belirtin hatırlatma etiketi yapmayayım dedim ama sadece güldürü atıp geçmen sinir bozucuydu ama sonra yapamayacğını belirtiçme nezaketşnde bulununca sorun olmadı
@MasacRE ve @Maskeli Fedai size karşı diyeceğim tek şey """"""""
Git şu mesajıma beğeni atAynen en doğrusunu yapmışsın Melekciğim
Aynen en doğrusunu yapmışsın Melekciğim
Algıda seçicilik işte onu da gördüm ama hemen negatife cevap verdim.En güzel avatarlı 'ya dikkat etmeyip buna dikkat etmen..
Sonra Harun suçlu..
Bu cocuğun dizide ki sevgilisine bak, adam azmış.Algıda seçicilik işte onu da gördüm ama hemen negatife cevap verdim.Teşekkür ederim.
Aaaa ŞKANDAL. 😱 Dizideki gibi demek ki.Bu cocuğun dizide ki sevgilisine bak, adam azmış.Çabuk instada son paylaşımına bak..
Tipi de pek iyi değil ama egosu baya yüksekİstanbul da bağcılar esenlere koy sırıtmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?