Fav10 Enleri - 2019/2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok teşekkür ediyorum Haruncum.
Bayıldım kategorilerime.

Severek ve gönülden çalışıyorum, her şey forum için.
Ve evet duygusalımdır.
Ben tanışmak istenen üyeler vs en sevdiğim üyeler kısmını koymayı unutmuşum seni ya.
Hep aklımda Bully çok çalışıyor hakkını vermem lazım diyordum
Yoksa biliyorsun tanışmak istediğimi.

Reactions: Bully
Objektif olmaya çalışıyorum, çok doğru yere parmak basmışsın canım.

Teşekkürler.

Reactions: Harunnn60
şaşırdım...

Yeni üye değilim ama teşekkürler yine de

Düşündüm de değiştirmek isteyeceğim bir şey yok gibi bu şekilde al sen.
@Dosi

Reactions: Dosi
Tamamdır
umarım lider çıkacağın bir kategori olmuştur ama ilk 3 te olacağın kısım illa ki vardır
1. olacağımı sanmıyorum öyle hakimiyet kurabildiğim bir kategori yok gibi.
Dereceye girsem yeter gençlerin önünü açalım.

Reactions: Dosi

8 yıldır şu forumdaki hiç kimse sinirli demedi senden başka her yıl herkes duygusal sabırlı iyimser der bir sen sinirli dedin o yüzden hiç umrumda değil bu düşüncen bana öyle yaklaşırsan sana öyle gelirim yoksa gayette eğlenceli bir kızımdır herkese göstermem...

Reactions: Emre Ozansoy
Uğraşamam daha Dosi hanım, unuttuğum saygıdeğer forum üyeleri kusura bakmasın. Unutkan ve üşengeç bir adamım.
Herkes kendini ayarlamış. Bence kendini 2 önemli yere yerleştir. Derecede üstlerde ol ve kim bilir. Belki oyunla zirvede olacaksın

En ciddi üyeye yazıp beceremiyor demek?

Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @bazinga (Lafı hiç dolandırmaz.), @Tolstoyevski, @MEnes, @Sherlock.
En Güzel Kullanıcı Adı: @Tolstoyevski, @Sherlock, @MEnes.
En Güzel Avatarlı Üye: @MEnes (Leyla ile Mecnun), @Tolstoyevski (Nietzsche), @mrt-06 (Afet Güçverir).
En İyi Yorumcu Üye: @bazinga, @MasacRE, @MEnes, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Maskeli Fedai.
En İyi Yönetici: -
En Aktif Üye: @serhatt, @Emre Ozansoy, @Dosi, @Çiğdem, @xemrexxx.
En Ciddi Üye: Eskiden olsa @Tolstoyevski derdim ama şimdi @emreemreu diyorum. @Emre Ozansoy'un da biraz ciddi yapısu var.
En Sinirli Üye: @sokak sanati, @kerem.
En Sabırlı Üye: @The_Erinch (Asabi olduğuna hiç tanık olmadım.), @Emre Ozansoy (Aynı şekilde çok büyük tepkiler verdiğini görmedim.)
En Komik Üye: @xemrexxx, @Çiğdem, @eskici.
En Filozof Üye: @Tolstoyevski, @DarkLegenD (Felsefe okuyor.).
En Fanatik Üye: @xBUGRAx (Fox), @mrt-06 (Show).
En Geveze Üye: @serhatt, @Çiğdem, @Dosi, @xemrexxx, @sokak sanati.
En Eğlenceli Üye: @Çiğdem, @Dosi, @xemrexxx, @eskici (Soğuk esprileriyle @eskici'yi ayrı tutuyorum.)
En Duygusal Üye: @Dosi.
En Özlenilen Üye: @Almila ve @dizi kolik (İkili bir arada olunca başka oluyordu.), @Since2011 (Forumda ilk tanıştığım kişi.), @Yakamoz-Asi (Toprağım, her ne kadar arada konuşsak da, eskisi kadar aktif değil.), @sürgünüm (Uzun zamandır yok, forumda olduğu zaman ayrı bir renk katıyordu foruma.), @darksaal (Forumun gizemli ama bir o kadar da renkli üyesiydi, yine uzun zamandır yok.), @HeisenBerg (Aynı üniversiteye gitsek de en azından bir yıl, hiç denk gelmedik ve son zamanlarda aktifliği çok az.), @cevaa (Forumun renk kaynağıydı. Aktifliği giderek azaldı, hatta hiç görünmüyor bu ara.)
En Unutulmayacak Üye: @china_shangai, @Doğu.
En Çok Tartıştığınız Üye: @sokak sanati (Şakasına da olsa.
), @denizz19.
En Tarafsız/Objektif Üye: @bazinga.
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: -
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Dosi, @MasacRE, @MEnes, @Sherlock, @Tolstoyevski, @hayret bi şey.
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @bazinga, @Sherlock, @Bully.
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @Emre Ozansoy.
En Iyimser Üye: @The_Erinch (Forumun en pozitif üyesi olabilir.)
En Kötümser (eleştiri yapan) Üye: @sokak sanati, @kerem, @Tolstoyevski.
En Çalışkan Üye: @Emre Ozansoy, @serhatt (Bu ikilinin eline su dökülemez.)
En Acayip Üye: @denizz19 (Eline su döken olamaz.) Bir de @Çiğdem ve @xemrexxx ikilisi var, onlar da acayip.
En Deli Dolu Üye: @Dosi, @Çiğdem, @xemrexxx, @serhatt, @denizz19.

Unuttuğum varsa kusura bakmasın. Detaylı olarak düşünmedim, eksik olan da vardır illa.

Teşekkür ederim canım ayna görevi görüyorum ondan acayip gelmişimdir

Reactions: Angelica and Araf
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...